Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Πρωτοχρονιάτικες, αλλά και "προεκλογικές" πίτες!


 Παραδοσιακά τον Γενάρη σύλλογοι και φορείς κόβουν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους και με την ευκαιρία παρουσιάζουν τους απολογισμούς τους και τα σχέδια τους για τη χρονιά που ξεκινάει. 
Φέτος, προεκλογική περίοδος, οι δημοτικές κινήσεις έχουν τον πρώτο λόγο και έγκαιρα, ανακοίνωσαν την ημερομηνία κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας ή ανάλογης εκδήλωσης.
Άτυπα, η κοπή της πίτας μιας δημοτικής κίνησης έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό, εδώ είμαστε,  και για τους διοργανωτές είναι κάποιας μορφής "δημοσκόπησης"  για την αποδοχή της υποψηφιότητας στην τοπική κοινωνία. Παράλληλα,  εκτός των δρώμενων, ο επικεφαλής με την ομιλία του δίνει το στίγμα και τους άξονες του προγράμματος του κηρύσσοντας την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας! Για τους λόγους αυτούς  ...σε κάποιες περιπτώσεις,  γίνεται μεγάλη κινητοποίηση για την επιτυχία της εκδήλωσης. 
 Καλή Χρονιά και Καλή Επιτυχία σε όλους! Οι εκδηλώσεις που ανακοινώθηκαν μέχρι σήμερα είναι: 


< Φίλες και φίλοι, σας προσκαλώ στην Κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ,στις 21 Ιανουαρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, στο πολιτιστικό κέντρο Αμφιάλης Μελίνα Μερκούρη. Στην εκδήλωση θα τιμήσουμε συλλόγους της πόλης μας για το έργο τους στον πολιτισμό και τους νέους και θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας. Σας περιμένουμε και θα είναι μεγάλη χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΛΙΝΑΚΗΣ. Υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.>


 ...

<ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ... Σας καλώ στην συγκέντρωση που οργανώνω την Δευτέρα 21-1-2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο « ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ» (Μικράς Ασίας 24 & Παπαναστασίου, Κερατσίνι - Ταμπούρια, όπισθεν Δημαρχείου), στις 7:30 μ.μ.
Στην συγκέντρωση θα παρουσιάσω τις σκέψεις μου για την πορεία του Δήμου, τις απόψεις και τις προτάσεις μου για το μέλλον του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.
Η συμμετοχή σας, η παρουσία σας θα μου δώσει χαρά, θα με τιμήσει.
Σας περιμένω να βρεθείτε διπλα μου στην προσπάθεια που έχω ξεκινήσει ως υποψήφια Δήμαρχος. Βάνα Δατσέρη>


...

<Οι Κομματικές Οργανώσεις Κερατσινίου-Δραπετσώνας, καλούν την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στις 7μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ» (Μικράς Ασίας 24 & Παπαναστασίου - Ταμπούρια). Θα μιλήσουν: ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ και ο Γιώργος Καλαμαράς, δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου – Δραπετσώνας και υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».>
 ...


< Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού "Η άλλη πρόταση" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 στις 16.00 στην οικογενειακή ταβέρνα "Ο Ρούκουνας" . Η επικεφαλής του συνδυασμού:
Ελένη Δαβγιώτη-Ρούκουνα>





 

Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών ''Άλλος Δρόμος'' και ο επικεφαλής της κίνησης Χρήστος Βρεττάκος σας προσκαλούν σε γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. στον Πολυχώρο Καχραμάνογλου. 

Την γιορτή θα πλαισιώσει μουσικό σχήμα με τον Θοδωρή Κοτονιά και την Σοφία Παπάζογλου.
(για την ενίσχυση της δημοτικής κίνησης, η τιμή της πρόσκλησης είναι 20 ευρώ και συμπεριλαμβάνει πλούσιο φαγητό, απεριόριστο κρασί και αναψυκτικά.