Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τα τελευταία γεγονότα στον "αλλο δρόμο"!

 Δελτίο τύπου για τον απόηχο των τελευταίων γεγονότων στο εσωτερικό του "άλλου δρόμου" (εδώ) απέστειλε η συντονιστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου Δραπετσώνας:
"Μετά από την επιτυχημένη εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Κερατσινίου - Δραπετσώνας ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, την οποία στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, βγήκαν στα μέσα κοινωνικης δικτύωσης διάφορες εγκλίσεις και αντεγκλίσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου – Δραπετσώνας και για τα μέλη του. 
Γνωρίζουμε ότι εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και “φίλοι” που μέχρι τώρα υπηρέτησαν με πάθος τα μνημόνια και τις μνημονιακές πολιτικές, θα μεταχειριστούν όλες τις παλαιοκομματικές μεθόδους της διασποράς φημών, συκοφαντιών και λάσπης, για να πλήξουν το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτονόητο ότι είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη και του κάθε δημότη να κάνει όποια σχόλια θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει έναν Άλλο Δρόμο για να δίνει τις πολιτικές μάχες. 
Μέσα από την Δημοτική Κίνηση ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, μαζί με άλλους συναγωνιστές και μαζί με τους δημότες που πλήττονται από τη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης, παλεύουμε για ν' αναδειχθεί στη πόλη μας μία δημοτική αρχή συμπαραστάτης του λαού που φτωχοποιείται, πρωταγωνιστής της ανατροπής και της αλλαγής.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 δίνουμε μήνυμα ανατροπής και ελπίδας. Η Συντονιστική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κερατσινίου - Δραπετσώνας"