Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

Ο "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ" καλεί όλους τους μαζικούς φορείς της πόλης κάθε πολίτη που δεν ανέχεται να αποφασίζουν γι΄ αυτόν, χωρίς αυτόν, την Πέμπτη 28-2 στις 20.00 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα όχι τη νέα σύμβαση με τη ΔΕΗ, αλλά την οριστική απομάκρυνση του εργοστασίου.
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 21/2, φάνηκε με έντονο και τραγικό τρόπο, η ανάγκη, ο Δήμος να περάσει μετά από 25 χρόνια, σε άλλα διαφορετικά χέρια.

Η Δημοτική Αρχή, εν κρυπτώ έχει προχωρήσει ουσιαστικά σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΔΕΗ και θέλησε να την επικυρώσει με ένα Δημοτικό Συμβούλιο, οπερέτα, με 16 Δημοτικούς Συμβούλους παρόντες. Αυτή η «νέα» συμφωνία, διατηρεί το εργοστάσιο στην πόλη για τα επόμενα 25 χρόνια ,τάζοντας για άλλη μια φορά όσα η ΔΕΗ είχε τάξει στην πόλη και το 1996 χωρίς φυσικά να τα έχει υλοποιήσει ως σήμερα. 

Αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, αυτή η Δημοτική Αρχή δεν μπορούν, ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! 

Οι προεκλογικές τους θέσεις, αλλά κυρίως ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ δηλώνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι κάθε συμφωνία με τη ΔΕΗ που οδηγεί στην παραμονή του εργοστασίου θα βρει απέναντι όχι μόνο την Κίνηση μας, αλλά το σύνολο των πολιτών του Δήμου.


Όσοι πιστεύουν ότι αυτή η πολιτική, που στήριξαν για δεκαετίες και οδήγησε χιλιάδες συνδημότες μας στην οικονομική εξαθλίωση και τη μιζέρια, τους δίνει τη δυνατότητα να παίζουν με τη ζωή, την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων της πόλης, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι έκαναν λάθος.

Οι τσακισμένες λαϊκές οικογένειες της πόλης μας, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, θα αποδείξουν σε όσους αναρωτιούνται «με ποιο λαϊκό κίνημα θα κλείσει η ΔΕΗ» ότι μπορούν και ξέρουν τον τρόπο να ορθώσουν το ανάστημα τους και να επιβάλλουν τη θέληση τους:
ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ
Ο ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ