Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Εκδηλώσεις για τη μετονομασία της οδού "Τσαλδάρη"

Σε λεωφόρο Παύλου Φύσσα θα μετονομαστεί, η κεντρική λεωφόρος του Κερατσινίου Παναγή Τσαλδάρη. 
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:30 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο και ένα από τα  θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η τελική απόφαση για μετονομασία της οδού «ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ» σε οδό «ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ»

Ακόμα θα ψηφιστούν-εγκριθούν μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες έχουν προγραμματιστεί  στις 13,14 και 16 Νοεμβρίου 2015, 3 ήμερο εκδηλώσεων για την μετονομασία της οδού.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη»( Εμμ. Μπενάκη 70, Αμφιάλη) θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Διονύση Ελευθεράτου «Λαμόγια στο χακί: οικονομικά θαύματα και θύματα της χούντας». 

Στις 14 Νοεμβρίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα θα προβληθεί «Το Κύμα» του Ντένις Γκάνσελ και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 12:30 το πρωί, μετά την επίσημη διαδικασία της μετονομασίας στο σημείο της δολοφονίας, θα ακολουθήσει συναυλία με τους φίλους του Π. Φύσσα. 
Το απόγευμα της ίδιας μέρας και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» θα προβληθεί, παρουσία του δημιουργού, το ντοκιμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου «Φασισμός Α.Ε.» Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί χωρίς κόστος για το Δήμο, καθώς ο δημιουργός του το προσφέρει δωρεάν.