Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Αλ. Χρυσός: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!»



Ο Αλέξανδρος Χρυσός πρώην Δήμαρχος Δραπετσώνας με επιστολή-ανακοίνωση του απαντά στο δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής» στις 13-1-2013,  τονίζοντας ότι υφίσταται όλη αυτή την ταλαιπωρία από μια τηλεφωνική ανώνυμη καταγγελία για την οποία όφειλε να γνωρίζει ο αρθρογράφος, διαβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε με πλουτισμό πολύ δε περισσότερο με παράνομο πλουτισμό, ότι εργάστηκε με αφοσίωση και εντιμότητα στον Δήμο Δραπετσώνας και ότι σύντομα θα λάμψει η αλήθεια.  Επιπλέον για το θέμα των ελέγχων μετά από ανώνυμες καταγγελίες, την εβδομάδα που πέρασε, έγινε παρέμβαση της ΚΕΔΕ στον υπουργό δικαιοσύνης! (εδώ) 
 Παρακάτω η ανακοίνωση του Αλ. Χρυσού.


<Αλέξανδρος Χρυσός: «Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!»

Με έκπληξη διάβασα το κύριο άρθρο του «Έθνους της Κυριακής» στις 13-1-2013 με θέμα "το μεγάλο φαγοπότι 105 δημάρχων και άλλων αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης".Το συγκεκριμένο δημοσίευμα παρέθετε λίστα ονομάτων αιρετών, ανάμεσα στα οποία και το δικό μου επικαλούμενο ότι το ΣΔΟΕ προέβη σε έλεγχο και διαπίστωσε ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για παράνομο και ξαφνικό πλουτισμό. 

Ποια είναι η αλήθεια; 
Οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να τηλεφωνήσει στο ΣΔΟΕ και να κάνει ανώνυμη καταγγελία. Το ΣΔΟΕ με τη σειρά του υποχρεούται με τη σειρά του να καταγράψει την καταγγελία και να προβεί σε έλεγχο. Είναι φανερό ότι γίνονται εκατοντάδες καταγγελίες καθημερινά. Ωστόσο το ΣΔΟΕ ελέγχει κατά προτεραιότητα τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν διαχειριστεί δημόσιο χρήμα!
Να γιατί ψεύδεται το «ΕΘΝΟΣ», δεν μπορεί να μην γνώριζε ο αρθρογράφος  την αλήθεια (ότι δηλαδή η όποια κατηγορία στηρίζεται σε τηλεφωνική καταγγελία),  βλέπετε όμως αν την έγραφε, το δημοσίευμα αυτόματα έχανε το αναγνωστικό ενδιαφέρον. 

Τι ακριβώς συνέβη στην περίπτωση μου; 
Με κατήγγειλαν τηλεφωνικά και ΑΝΩΝΥΜΑ  και μέχρι σήμερα δεν έχει αρχίσει ο έλεγχος παρά τις δικές μου οχλήσεις στο ΣΔΟΕ.
Αλήθεια ποιος με κατήγγειλε στο ΣΔΟΕ; Κάποιος απλός πολίτης από αυτούς που στην συντριπτική τους πλειοψηφία με τίμησε στις τελευταίες εκλογές;   Ασφαλώς ΟΧΙ!
Προφανώς η καταγγελία έγινε από πολιτικό πρόσωπο γιατί η ημερομηνία καταγγελίας περί τα μέσα του 2012 είναι σε χρόνο που η φημολογία για δική μου κάθοδο  στις προσεχείς εκλογές ήταν σε έξαρση! Έγινε από κάποιον που επιδιώκει την διαπόμπευση και σπίλωση του ονόματος μου.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους όσους  πίστεψαν σε μένα

  • δεν έχω καμία σχέση με πλουτισμό  πολύ δε περισσότερο με παράνομο πλουτισμό.
  • Ότι τα τέσσερα χρόνια που μου ανέθεσαν τη διαχείριση του Δήμου Δραπετσώνας εργάστηκα με αφοσίωση και εντιμότητα, κάτι που γνωρίζουν όλοι οι συνεργάτες μου και όλοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι καθημερινά με τηλεφωνούν εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους, κάτι που επίσης γνωρίζει και η κοινωνία του Δήμου  μας που με τίμησε και με τιμά καθημερινά!
  • ότι στο τέλος η αλήθεια για μια ακόμα φορά θα λάμψει γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

18/1/2013,
  Αλέξανδρος Χρυσός, Πρώην Δήμαρχος Δραπετσώνας>