Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Π.Καμάς: "Ενώνουμε ανθρώπους, ενώνουμε δυνάμεις..."

Μεγαλειώδη εκδήλωση Καμά – Μήνυμα ότι «Αλλάζουμε» σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας του δημοτικού Συνδυασμού «Κερατσίνι- Δραπετσώνα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» με επικεφαλής τον Παντελή Καμά, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Αντώνης Σαμαράκης» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.
Εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε ότι δικαιώθηκαν όσοι υποστήριζαν ότι το «Σαμαράκης» είναι μικρό για εκδήλωση του Συνδυασμού μας, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει στον δήμο μας μεγαλύτερη αίθουσα.
Περισσότεροι/ες από 300 συνδημότες μας συμμετείχαν στην εκδήλωση, στέλνοντας ένα μήνυμα Αλλαγής του σκηνικού στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας. Ανάμεσα τους πολλοί/ες οι επώνυμοι και κοινωνικά-πολιτικά ενεργοί συμπολίτες τους οποίους ευχαριστούμε και αναφέρουμε ονομαστικά.

Στον χαιρετισμό του ο Παντελής Καμάς επέμεινε στην πρόθεση του να Αλλάξει την Πόλη και όχι να την «πάρει» και τόνισε ότι:
«Σήμερα κρίνεται αν θα διολισθήσουμε στο παρελθόν μίας Βιομηχανικής Ζώνης, με υποβαθμισμένο Περιβάλλον και ανύπαρκτη ποιότητα ζωής, ή θα κάνουμε το άλμα, ώστε να γίνουμε μία πόλη πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης»
Ανατρέποντας την διαχειριστική «νηνεμία» που χαρακτηρίζει την πορεία της σημερινής δημοτικής αρχής έδωσε τις βασικές προτεραιότητες της δικής του διοίκησης επισημαίνοντας τους άξονες στα πεδία της Ανάπτυξης, της Βιωσιμότητας, του Πράσινου, του Πολιτισμού, της Παιδείας, του Αθλητισμού, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Ασφάλειας, της Ανακύκλωσης, της Φιλοζωίας, της «Έξυπνης Πόλης», της Καθημερινότητας καταλήγοντας
«Δεν είμαστε άλλος ένας συνδυασμός. Πολύ περισσότερο, δεν είμαστε άλλος ένας κομματικός συνδυασμόςΕνώνουμε Ανθρώπους, Δυνάμεις, Ιδέες από όλο το Δημοκρατικό Πολιτικό Φάσμα. Αυτή είναι η Δύναμη της Πόλης μας η Ενότητα. Ενώνουμε ανθρώπους πάνω στο πρόγραμμά μας. 
Ενώνουμε ανθρώπους γύρω από αξίες : Δικαιοσύνη, Ισότητα, Ελευθερία, Ισονομία και Ισοπολιτεία, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Δημοκρατική Διαδικασία, είναι οι αρχές μας. Ζητούμε την ψήφος σας, όχι για να πάρουμε το Δήμο Ζητούμε την ψήφος σας για να Αλλάξουμε την πόλη μας. Ζητούμε την κριτική σας. Την κριτική σας για να γινόμαστε καλύτεροι.»