Τρίτη 3 Απριλίου 2018

982.000,39 ευρώ για επισκευή δρόμων

Έργο, προϋπολογισμού 982.000,39 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής για την αποκατάσταση και επισκευή οδών του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας.  
 Σκοπός του έργου είναι να εξασφαλιστεί η ασφαλής και ομαλή κυκλοφορία οχημάτων σε δρόμους του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας που έχουν μεγάλη κλίση, με την εξάλειψη της ολισθηρότητας και των φθορών που παρουσιάζουν. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες επίστρωσης / αποκατάστασης του οδοστρώματος με αντιολισθητικό σκυρόδεμα, σε οδούς συνολικής επιφάνειας περίπου 25.000 τ.μ.

Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν σε τμήματα των οδών: Ολύμπου, Θουκυδίδου, Ρόδου, Βύρωνος, Κύπρου, Δωδεκανήσου, Ροδοπόλεως (σε τρία τμήματα), Εμμ. Μπενάκη, Προύσσης, Ροδόπης, Μ. Μπότσαρη, Ακτή Ιωνίας (σε δύο σημεία), Μ. Κιουρί, Παλληκαρίδη (σε δύο σημεία), Σπάρτης, Στρατηγού Ιωάννου, Ιπποκράτους, Ευκλείδου, Χιλής, Τραπεζούντος, Σπ. Μήλιου, Πάρνηθος, Σφακίων, Μαραθωνομάχων, Τριπόλεως, Κορώνης, Νεύτωνος, Πάρνωνος, Νέλσωνος, Νυμφών, Ορφέως, Πολυδεύκους, Χαρίτων, Κωνσταντινουπόλεως, Βλαχάβα.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας. πηγή