Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η αστυνομία επιχείρησε να συλλάβει 10χρονο στο Κερατσίνι


Η αστυνομία επιχείρησε να συλλάβει 10χρονο στο Κερατσίνι έναν δεκάχρονο μαθητή προσπάθησαν χθες αστυνομικοί στο 8ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου, μετά απο μήνυση που είχε υποβάλλει γονιός καθώς ο μικρός μαθητής είχε μαλώσει με το παιδί του.
«Πρόκειται για γονιό με ξενοφοβική συμπεριφορά που έχει δημιουργήσει επανειλημμένα προβλήματα στο σχολείο» δήλωσε στο Κόκκινο ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Πειραιά.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Γαλάνη ένα περιπολικό εμφανίστηκε χθες το πρωί έξω απο το σχολείο του Κερατσινίου προκειμένου να συλλάβει τον μικρό μαθητή. Η διευθύντρια του σχολείου αντέδρασε και δεν επέτρεψε στους αστυνομικούς να εισέλθουν στο χώρο και μάλιστα απείλησαν να τη συλλάβουν.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας η συντριπτική πλειοψηφία των γονιών συγκεντρώθηκε το απόγευμα στο αμφιθέατρο του σχολείου και καταδίκασε τη στάση της αστυνομίας αλλά και του γονιού που προχώρησε στη καταγγελία.
Ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Πειραιά, Γιώργος Γαλάνης μίλησε στο Κόκκινο για το περιστατικό στο 8ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου. πηγή