Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ζητά η «Λαϊκή Συσπείρωση» για ...θέματα που καίνε!

 Ωχ ...η "Λαϊκή Συσπείρωση" είναι εδώ!
Μετά από μεγάλο διάστημα διακριτικής παρακολούθησης των θεμάτων η "ΛΑΣ" ζητά την άμεση έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για σημαντικά θέματα που καίνε και θα τα βρουν μπροστά τους οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι ...εγκαινιάζοντας την νέα περίοδο παρέμβασης της στα τοπικά δρώμενα! Τα θέματα για τα οποία ζητείται η έκτακτη συνεδρίαση είναι : η συγχώνευση σχολείων, απόφαση για επαναπρόσληψη σχολικών φυλάκων, κατάργηση ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, αξιολόγηση υπαλλήλων!

"Την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητάει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κερατσινίου - Δραπετσώνας με τα εξής θέματα:
1. Συγχώνευση του 5ου 12/Θ Δ.Σ. και του 22ου 6/Θ Δ.Σ. Κερατσινίου στο 5ο 14/Θ Δ.Σ. Κερατσινίου
2. Μη άσκηση έφεσης από μεριάς του δήμου στην πρωτόδικη απόφαση επαναπρόσληψης των σχολικών φυλάκων. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» ζητά την άμεση εκτέλεση της δικαστικής απόφασης, την επιστροφή των σχολικών φυλάκων στην εργασία τους, την αναγκαία αναμόρφωση στον προϋπολογισμό για την εξασφάλιση της μισθοδοσίας τους και ταυτόχρονα την υλοποίηση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για τη μη άσκηση έφεσης.
3. Κατάργηση της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. που αφορά τα πολιτιστικά τμήματα του δήμου και πραγματοποίηση όλων των απαραίτητων ενεργειών από την πλευρά του Δήμου για την πρόσληψη των γυμναστών και των δασκάλων, προκειμένου να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τα πολιτιστικά τμήματα του δήμου.
4. Επικαιροποίηση προηγούμενης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου ενάντια στην προωθούμενη αξιολόγηση υπαλλήλων του Δήμου."