Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο περιφερειακό συμβούλιο!

Οι  Ενώσεις Γονέων Κερατσινίου Δραπετσώνας και Περάματος και άλλα σωματεία & φορείς έχουν δημοσιεύσει κάλεσμα για κινητοποίηση στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου!
Η κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί για  την Τετάρτη 04-3-2020 και ώρα 15:30 στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).
Το  δέκατο τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης το οποίο αναφέρεται στην ΜΠΕ του ΟΛΠ, αφορά τις πόλεις του Κερατσινίου, Δραπετσώνας και Περάματος. Συγκεκριμένα: 13ο Θέμα. "Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την τροποποίηση και ανανέωση της Α.Π. 104050/17-5-2006 ΚΥΑ Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του ΟΛΠ Α.Ε. (όπως ισχύει). (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)"
 Το ραντεβού είναι 4μμ στον ηλεκτρικό.

Η ανακοίνωση: < Όλοι στην κινητοποίηση Τετάρτη 4 Μάρτη 2020, 5.00μ.μ. στο Περιφερειακό συμβούλιο.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!
Στις 4 Μάρτη 2020 και ώρα 17:00 καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων, τα Σωματεία και τους φορείς της πόλης μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός, στάση Μετρό Εθνική Άμυνα), όπου θα συζητηθεί στην ημερήσια διάταξη το θέμα της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του ΟΛΠ. Να είμαστε όλοι εκεί, για να προβάλλουμε τα δίκαια αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας .>

Επίσης  φορείς από τη δυτική Αττική θα είναι εκεί για το θέμα των απορριμμάτων (θέμα που αφορά και το Σχιστό) (εδώ) για να επιδιώξουν να μπει εκτός ημερησίας διάταξης.