Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

ΤΡ. ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.2.20

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.2.20  
Ενημέρωση από τον Τρύφωνα Αλεξιάδη



Με αφορμή αναρτήσεις, σχόλια για την απουσία μου από την συγκεκριμένη σύσκεψη, θέλω να ενημερώσω ότι:

1. Ενημέρωσα τον Δήμαρχο Χρ. Βρεττάκο την Παρασκευή, ότι δεν θα είναι δυνατή η παρουσία μου στη σύσκεψη, παρά τη θέλησή μου, λόγω της θεραπείας που λαμβάνω αυτήν την περίοδο. Του δήλωσα με σαφήνεια ότι συμπαραστέκομαι στις αποφάσεις του Δήμου για τα συγκεκριμένα θέματα και ότι μέσα και έξω από τη Βουλή θα συνεισφέρω σε κάθε ενέργεια - κινητοποίηση - δράση για να αντισταθούμε και να εξασφαλίσουμε για τους κατοίκους της περιοχής, το περιβάλλον και τις συνθήκες που τους αξίζουν.

2. Ο αγώνας για τα προβλήματα στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα αλλά και γενικότερα για την Β΄ Πειραιά, απαιτεί ενότητα, συντονισμό και κυρίως αποφυγή οποιονδήποτε προσωπικών στρατηγικών, αυτοπροβολής, εκμετάλλευσης και άλλων παλαιοκομματικών λογικών που ευνοούν ορισμένους, αλλά όχι την επίλυση των θεμάτων.

3. Γνώριζα ότι "η πολιτική είναι η συνέχεια του πολέμου χωρίς αιχμαλώτους", αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι ένα πρόβλημα υγείας, για το οποίο μίλησα με ειλικρίνεια, από την πρώτη στιγμή, θα ήταν αντικείμενο εκμετάλλευσης εκ μέρους ορισμένων πολιτικών αντιπάλων, αλλά κυρίως "δήθεν πολιτικών φίλων".

Η διαδρομή μου στους κοινωνικούς αγώνες και στην Αριστερά είναι η μοναδική απάντηση και επιχείρημα που διαθέτω.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ