Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

"Έτσι τελειώνει αυτός ο κόσμος, όχι με πάταγο αλλά με έναν λυγμό».

Mε μια αναφορά στο τέλος του ποιήματος του Έλιοτ, Κούφιοι Ανθρωποι, και στον στίχο «Έτσι τελειώνει αυτός ο κόσμος, όχι με πάταγο αλλά με έναν λυγμό» έκλεισε την αγόρευσή του στη δίκη της Χρυσής Αυγής το μεσημέρι της Παρασκευής 17/1/20, ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Θ. Καμπαγιάννης!!!

<Στα υπόλοιπα κομμάτια της διαδικασίας, αν αυτά υπάρξουν, η πολιτική αγωγή δεν θα έχει λόγο. Αλλά ποιητική αδεία, ας αναφερθούμε στο τέλος του ποιήματος του Έλιοτ, Κούφιοι Ανθρωποι: "Έτσι τελειώνει αυτός ο κόσμος, όχι με πάταγο αλλά με έναν λυγμό».

Σας καλούμε λοιπόν να βγάλετε μια απόφαση που να αντιστοιχεί στη συντριπτική αποδεικτική διαδικασία που προηγήθηκε, μια απόφαση που να κάνει πάταγο, μια απόφαση που να μην επιτρέπει παρερμηνείες. 
Μ' αυτές τις σκέψεις ζητούμε την καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και των κατηγορουμένων κατά τα αποδιδόμενα σ' αυτούς στο παραπεμπτικό βούλευμα.
«Έχουμε την ελπίδα ότι αυτός ο κόσμος που χτίσαμε κοντά 5 χρόνια εδώ μέσα, δεν θα τελειώσει έτσι, δεν θα τελειώσει με τον λυγμό των θυμάτων. Και ότι η απόφασή σας, με τον πάταγό της, θα καλύψει αυτόν τον λυγμό». >

Σημεία της αγόρευσης   εδώ    και   εδώ