Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Και το Πέραμα θέλει το Κέντρο Υγείας!


 Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Περάματος Παντελής Ζουμπούλης ζητά την άμεση παρέμβαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου προκειμένου να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις για την ανέγερση του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος έχει παραχωρηθεί από τον ΟΛΠ και έχει εκπονηθεί η σχετική μελέτη από τη ΔΕΠΑΝΟΜ. Το μόνο που εκκρεμεί είναι η χρηματοδότηση του έργου. «Η υπομονή των κατοίκων του Περάματος και των εργαζομένων στη Ν.Ε.Ζ. με τα δεκάδες θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα και τον ένα και μοναδικό δρόμο σύνδεσης με το Λεκανοπέδιο έχει εξαντληθεί.
 Το Πέραμα δεν είναι πόλη β’ κατηγορίας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος και καλεί τους βουλευτές της Β’ Πειραιά να πάρουν θέση. 
«Ζητάμε από τους αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες να ξεχάσουν κάθε σκέψη για περιφερειακό ιατρείο ή ΟΚΑΝΑ. Ο λαός του Περάματος και οι εργαζόμενοι στην Ν.Ε.Ζ. παρακολουθούν τη στάση του κάθε αρμόδιου παράγοντα και είναι αποφασισμένοι να δράσουν αγωνιστικά και να επιβάλλουν τη βούλησής του για κατασκευή αποκλειστικά Κέντρου Υγείας στο Πέραμα. Όσοι νομίζουν ότι μπορεί να μας κοροϊδέψουν ή να μας υποτιμήσουν θα πάρουν άμεσα σκληρή και αποφασιστική απάντηση» καταλήγει η ανακοίνωση. Εν Πειραιεί