Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Έτοιμος ο δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας ...περιμένει την "Ελπίδα"

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και είναι έτοιμοι να "υποδεχτούν την ελπίδα"!

Ήδη  διανεμήθηκαν 2 τόνοι αλάτι (σε σάκους) στους παρακάτω δρόμους (με δύσκολο οδικό δίκτυο) για τις ανάγκες των πολιτών:
(ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ, ΜΕΝΕΛΑΟΥ, ΒΑΛΤΕΤΣΙΟΥ,ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ, ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ ,ΙΠΠΟΛΥΤΟΥ, ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ,Σ ΦΑΚΙΩΝ, ΠΑΦΟΥ, ΟΡΦΕΩΣ, ΧΑΡΙΤΩΝ, ΙΑΣΩΝΟΣ, ΑΜΑΖΩΝΩΝ, ΜΟΥΣΩΝ, ΝΥΜΦΩΝ, ΡΟΔΟΠΗΣ, ΜΕΘΩΝΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ, ΗΡΩΩΝ, ΚΑΣΟΥ, ΛΕΣΒΟΥ, ΣΙΝΩΠΗΣ, ΣΥΡΟΥ, ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ, ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΘΟΥΚΥΔΙΔΟΥ, ΠΛΑΠΟΥΤΑ, ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ, ΠΟΛΥΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΛΥΛΑ, ΓΚΙΩΝΑΣ, ΕΛΙΚΩΝΟΣ, ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ, ΝΕΥΤΩΝΟΣ, ΝΕΛΣΩΝΟΣ, Σ.ΜΗΛΙΟΥ, ΚΑΝΑΡΗ, ΝΙΚΗΤΑΡΑ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ).

Παράλληλα βρίσκονται 3 τόνοι αλάτι σε 2 κεντρικά σημεία του ΔΗΜΟΥ (Αποθήκες Καχραμάνογλου, Δημαρχείο Δραπετσώνας ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες που επιθυμούν να προμηθευτούν αλάτι για τις ανάγκες τους.
Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί, ανάλογα και με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, να γίνει ρίψη αλατιού σε όλο το οδικό δίκτυο της πόλης την ΔΕΥΤΕΡΑ 24/01 από τις 10:00 π.μ. με τη συνδρομή ειδικού μηχανήματος (αλατιέρα) 3 ημιφορτηγών και 1 τριαξονικού φορτηγού.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ :
ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ (213-2074765-766), 6944867136 (Προϊστάμενος κ. Στέφ. Σαββόπουλος )
ΤΜΗΜΑ ΆΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ: (210-4632692), 6972820411 (Προϊστάμενος κ. Νικήτας Αρφαράς)

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που συμμετέχουν στην προσπάθεια. Τους 54 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ  του ΔΗΜΟΥ που είναι σε επιφυλακή και αναμένουν την "ΕΛΠΙΔΑ",  τους προϊσταμένους τους και τη δημοτική αρχή για την ετοιμότητα της(...πρωτόγνωρη είναι αλήθεια!), και την άμεση κινητοποίηση. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!