Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ανοιχτό Κάλεσμα σωματείων και συλλογικοτήτων για τις 18/9


Ανοιχτό Κάλεσμα σωματείων και συλλογικοτήτων για τις 18/9
Σωματεία και συλλογικότητες καλούν κάθε σωματείο, συλλογικότητα, σύλλογο, μαθητική κοινότητα, τους γονείς, τους δασκάλους, τις αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές κινήσεις, αλλά και κάθε εργαζόμενο, άνεργο και νεολαίο να συμμετάσχει μαζικά στην Αντιφασιστική πορεία τιμής και μνήμης στις γειτονιές του Παύλου Φύσσα.
Στην ανακοίνωση τονίζεται: "Δύο χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα οι φασίστες, παρά την απομόνωση και τη λαϊκή κατακραυγή, συνεχίζουν να σπέρνουν το δηλητήριό τους προσπαθώντας να προβάλλουν ένα νέο, πιο κοινωνικό πρόσωπο βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος στα πλαίσια της κρίσης, της φτώχειας και της εξαθλίωσης του λαού.
"Η 18η του Σεπτέμβρη πρέπει να αποτελέσει το μαζικό και αποφασιστικό ξεκίνημα για την ανάπτυξη ενός αντιφασιστικού κινήματος το οποίο με κεντρικές αντιφασιστικές κινητοποιήσεις και με δράσεις στις γειτονιές και τους κοινωνικούς χώρους δε θα αφήσει τους φασίστες να σηκώσουν κεφάλι και να ξαναβγούν στο δρόμο. Το χρωστάμε στη μνήμη του Παύλου."
ΟΛΟΙ-ΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 18/09 ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ στις 18.00 στο μνημείο του Παύλου Φύσσα.
Πανελλήνια Ενωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού, Π.Ε.Ν.Ε.Ν
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΝΙΚΑΙΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ
Τοπική Επιτροπή ΕΙΝΑΠ Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας
Εργατική Λέσχη Κερατσινίου Δραπετσώνας
Αντιναζιστική Πρωτοβουλία Πειραιά
ΚΕΕΡΦΑ Κερατσινίου-Νίκαιας *Το κάλεσμα είναι ανοιχτό προς υπογραφές σωματείων, συλλόγων και συλλογικοτητων περισσότερα: Εργατική Λέσχη Κερατσινίου εδώ