Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο "άλλος δρόμος" καλεί τους δημότες στο δημοτικό συμβούλιο για την "Ανάπλαση"

Τη Δευτέρα ο "άλλος δρόμος" καλεί "όλο τον κόσμο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να στηρίξει τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής".
 Το θέμα της συζήτησης είναι η απόφαση (εδώ) για τη διεκδίκηση και την ανάπλαση του χώρου της πρώην βιομηχανικής ζώνης Δραπετσώνας. 
Η απόφαση βέβαια είναι δεδομένη, μιας και η πλειοψηφία του συμβουλίου ανήκει στον "άλλο δρόμο" και οι άλλες μικρότερες παρατάξεις, όχι όλες, έχουν εκφραστεί και έχουν ζητήσει τη συνεδρίαση, με παρόμοιες θέσεις. Στην ίδια κατεύθυνση βρίσκονται και οι φορείς της πόλης. Έχουν καταθέσει προτάσεις  και έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στο δημοτικό θέατρο, ώστε να αποφασιστεί το πρόγραμμα δράσης για τη διεκδίκηση και Ανάπλαση του χώρου της πρώην βιομηχανικής ζώνης Δραπετσώνας! (εδώ)! 

Επομένως, η συνεδρίαση πρέπει να επικεντρωθεί στην ουσία, τη συμπλήρωση και βελτίωση της απόφασης!  Αυτό πρέπει να είναι το ζητούμενο και όχι τα χειροκροτήματα. Ο επικοινωνιακός χειρισμός της υπόθεσης θα μπορούσε να γίνει αργότερα, με ανοικτή συγκέντρωση,  διαφορετικά  ας οριζόταν η συνεδρίαση σε μεγαλύτερο χώρο!
Η ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης "άλλος δεόμος" αναφέρει:"Την Δευτέρα στις 7:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί δημοτικό συμβούλιο με θέμα την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για τον χώρο της ανάπλασης. Ο χώρος πρέπει να περάσει στα χέρια του λαού. Οι εγκαταστάσεις του Μελισανίδη, που βρίσκονται ένα βήμα πριν την λειτουργία τους, πρέπει να φύγουν. Όλοι μαζί να αντισταθούμε στην έννοια του κέρδους πάνω απ' όλα. Εμείς λέμε πάνω απ' όλα η υγεία μας και το συμφέρον του λαού. 
Καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει με την παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!"