Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

2ος Λαϊκός Ανώμαλος Δρόμος

Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Κορυδαλλού-Νίκαιας-Κερατσινίου,το Γυμναστικό Σύλλογο Κερατσινίου, την ομάδα Δρομέων Αμφιάλης καθώς και τη στήριξητης Γ.Γ.Α διοργανώνει τον 2ο Λαϊκό Ανώμαλο Αγώνα Δρόμου 10 χιλ. στο όρος Αιγάλεω και παράλληλο παιδικό αγώνα δρόμου- περιπάτου 1 χιλ. εντός του σταδίου Σιταποθηκών, την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015. 
Πρόκειται για μία δράση που πραγματοποιείται για δεύτερη φοράαπό το Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας και δίνει τη δυνατότητα σεαθλητές αλλά και σε πλήθος κατοίκων τηςπόλης μας, να συμμετάσχουν σε έναv αγώνα που προάγει τομαζικό αθλητισμό και τον αναδεικνύει ωςτην υγιέστερη μορφή άθλησης.
 Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο όρος Αιγάλεω, σε μια δενδροφυτεμένη συναρπαστική διαδρομή10 χλμ. Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου- περιπάτου 1 χλμ. εντός του σταδίουτων Σιταποθηκών (όπου μπορούν να συμμετέχουν παιδιά των Δημοτικών σχολείων πουθα συνοδεύονται από γονείς, παππούδες, φίλους κά.)
Στοιχεία Αγώνα:
Ημερομηνία: Κυριακή 22 Μαρτίου 2015. Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Γήπεδο Σιταποθηκών Δήμου ΚερατσινίουΔραπετσώνας. Ώρα εκκίνησης: 10:00 πμ. Απόσταση αγώνα: 10χλμ..

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση running2015@keratsini.gr αίτηση συμμετοχής. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του δήμου.