Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Αντιφασιστική συναυλία το Σάββατο στο Κερατσίνι

Αντιφασιστική συναυλία στο Κερατσίνι το Σάββατο 8 Φλεβάρη στις 18.30 στο τριγωνάκι Π. Τσαλδάρη (πλ. Ζαρντέν) διοργανώνουν μαθητικά συμβούλια και μαθητές από σχολεία των Πειραιά, Κερατσινίου, Δραπετσώνας, Νίκαιας, Κορυδαλλού, Περάματος και η Ένωση Γονέων Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
Στην ανακοίνωση για τη συναυλία τονίζουν: «Πριν λίγες μέρες οι φασίστες της Χρυσής Αυγής τόλμησαν να ξανακάνουν προκλητική εμφάνιση στις γειτονιές του Κερατσινίου, του Περάματος, της Νίκαιας και του Κορυδαλλού.
Η σαπίλα των απόγονων του Χίτλερ και των δοσίλογων της κατοχής φάνηκε ακόμα μια φορά, αφού τόλμησαν να βεβηλώσουν με την παρουσία τους και τα φασιστικά συνθήματά τους το σημείο όπου δολοφόνησαν οι ίδιοι τον Παύλο Φύσσα.
Οι μαθητές από τα σχολεία των γειτονιών του Πειραιά καταδικάζουμε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και καλούμε τα υπόλοιπα σχολεία με αποφάσεις γενικών συνελεύσεων, τάξεων, δεκαπενταμελών και πενταμελών να διοργανώσουμε μεγάλη αντιφασιστική συναυλία των σχολείων του Πειραιά το Σάββατο 8 Φλεβάρη στην πλατεία στο τριγωνάκι, στην Π. Τσαλδάρη.
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ».