Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Ο δεύτερος υποψήφιος για τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ο υποψήφιος της Δημοτικής Κίνησης  "άλλος δρόμος"  ανακηρύχτηκε σε συγκέντρωση στο Ά. Σαμαράκης. Η αίθουσα ήταν γεμάτη και οι πρωτεργάτες της προσπάθειας ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πορεία της δημοτικής κίνησης. Στην τοποθέτηση του ο επικεφαλής Χρ. Βρεττάκος περιέγραψε το πλαίσιο αρχών της κίνησης και κατέθεσε ένα άτυπο περίγραμμα προτεραιοτήτων. 
...
Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα "δύσκολα" για την κίνηση και τον επικεφαλής, γιατί πέρα από τις γιορτές και τη χαρά της μάζωξης θα πρέπει να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο με προοπτική νίκης. Αυτό, ίσως, έχει τις δυσκολίες χωρίς χαλάρωση του αυστηρού πλαισίου της αρχικής διακήρυξης. Και η συγκρότηση αξιόμαχου ψηφοδελτίου  προϋποθέτει να ξεπεραστούν "εμμονές" για να προκύψουν συμμαχίες με δυνάμεις της κοινωνίας ή με πολίτες οι οποίοι έχουν σχέσεις και προσφορά στην τοπική κοινωνία και δεν είχαν την τύχη να βρεθούν στην ίδια μεριά τη δεδομένη στιγμή. 

Το δελτίο τύπου της κίνησης αναφέρει: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3/2/2014
Με την συμμετοχή εκατοντάδων δημοτών του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, φίλων και μελών της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ανακηρύχθηκε υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας ο Χρήστος Βρεττάκος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο πολιτιστικό κέντρο Αντώνης Σαμάρακης.
Στην εκδήλωση έδωσαν δυναμικό παρόν πολίτες που χρόνια τώρα συμμετέχουν στις συλλογικότητες, τα κινήματα και τους αγώνες της τοπικής κοινωνίας, παλαίμαχοι αγωνιστές που πρωτοστάτησαν στα κινήματα και τις διεκδικήσεις για την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής στην πόλη μας και παραμένουν μάχιμοι, χωρίς ποτέ να εξαργυρώσουν την προσφορά τους, αλλά και πολλοί συνδημότες μας που επιθυμούν με την ενεργή συμμετοχή τους να αλλάξουν σελίδα, να καταργήσουν το παλαιοκομματικό κατεστημένο της αναξιοκρατίας, της αδιαφάνειας, των μνημονιακών πολιτικών της υποβάθμισης και της φτωχοποίησης, να προτείνουν λύσεις και να συμμετέχουν στους αγώνες και στις αποφάσεις για τη ζωή και τον τόπο τους.
Στο επόμενο διάστημα προχωράμε δυνατά, από γειτονιά σε γειτονιά να δώσουμε το μήνυμα της αλλαγής που θα είναι υπόθεση και νίκη του λαού αυτής της πόλης.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ψηφίζουμε ''ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ'' και Χρήστο Βρεττάκο...έναν από εμάς σαν όλους εμάς !
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι επικεφαλής των αριστερών προοδευτικών παρατάξεων των γειτονικών μας Δήμων : Νίκαιας -Ρέντη Κώστας Παπαδόπουλος ''Κόντρα στο Ρεύμα'', Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης ''Μαζί για την Ανατροπή'', Κορυδαλλός αντιπροσωπεία του συντονιστικού της Δημοτικής Κίνησης ''Πάμε Αλλιώς'' με υποψήφια Δήμαρχο την Καίτη Κυλάκου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α΄Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας  και Β΄Πειραιά Τζένη Βαμβακά.
Οι δικοί μας δρόμοι έχουν την δική τους ιστορία, πάμε αλλιώς, προχωράμε κόντρα στο ρεύμα, στον ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ, για την ανατροπή και την ελπίδα!