Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Επιστολή στον Δήμαρχο για ισότιμη προβολή συνδυασμών

Επιστολή με θέμα την ισότιμη προβολή συνδυασμών ενόψει των Δημοτικών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 έστειλε ο Παντ. Καμάς στον Δήμαρχο Κερατσινίου -Δραπετσώνας και μεταξύ άλλων ζητά 
τη σύγκληση της διαπαραταξιακής επιτροπής  για να συμφωνηθούν κανόνες για την προεκλογική εκστρατεία,
και ειδική έκδοση της εφημερίδας του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας προκειμένου, να προβληθούν ισότιμα οι θέσεις όλων των συνδυασμών!

 
Η επιστολή:

<Επειδή ήδη σε διάφορα Κοινοτικά καταστήματα, έχουν τοποθετηθεί φυλλάδια του Συνδυασμού του οποίου ηγείσθε, θεωρούμε αναγκαίο στο πλαίσιο της ίσης προβολής όλων των υποψηφίων, να συγκληθεί άμεσα διαπαραταξιακή επιτροπή, που να αποφασίσει, σε ποια σημεία των δημοτικών καταστημάτων, μπορούν οι δημοτικοί συνδυασμοί που συγκροτούνται ενόψει των εκλογών της 26η Μαΐου 2019, να τοποθετούν φυλλάδιά τους, και να οριστούν και οι διαστάσεις των φυλλαδίων που ο καθένας μπορεί να τοποθετεί.

Περαιτέρω, ζητούμε να προβείτε σε ειδική έκδοση της εφημερίδας του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, προκειμένου, να προβληθούν ισότιμα οι θέσεις όλων των συνδυασμών. Είμαι βέβαιος ότι η Δημοκρατική κουλτούρα και παιδεία που σας διακρίνει, θα σας οδηγήσει να θεωρήσετε εύλογο το αίτημά μας, και ότι θα σταματήσετε την μονομερή και αθέμιτη προβολή σας, η οποία θέλω να πιστεύω ότι μόνο εκ παραδρομής γίνεται.

Σας ενημερώνω ότι στη διαπαραταξιακή επιτροπή τo συνδυασμό Κερατσίνι Δραπετσώνα # ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, θα εκπροσωπούμε εγώ ως επικεφαλής του και ο κύριος Λάλος Κανέλος πρώην βουλευτής.