Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Το Σαββατοκύριακο βάζουμε "γκολ στη φτώχεια".

Πρόκληση στον κόσμο να πάει στα γήπεδα του Πειραιά το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά. 

 Το «Σαββατοκύριακο Αλληλεγγύης» η είσοδος στα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες των πρωταθλημάτων, για όλες τις κατηγορίες, θα γίνεται με εισιτήριο «3 συσκευασμένα είδη τροφίμων». Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν ανά Δήμο, με τη βοήθεια της κατά τόπου Δημοτικής Αρχής, και θα διατεθούν στους πολίτες που έχουν ανάγκη. 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΠ αναφέρεται: "Ευελπιστούμε στην συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων όσων ασχολούνται με το Πειραϊκό ποδόσφαιρο. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να συμμετέχουν ενεργά στην πρωτοβουλία της Ε.Π.Σ.Π. Ελάτε στο πιο κοντινό σας γήπεδο, παρακολουθήστε την ομάδα της γειτονιάς σας και βοηθήστε τους συνανθρώπους σας να περάσουν τα Χριστούγεννα με ένα χαμόγελο. Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου λοιπόν δεν ισχύουν τα εισιτήρια, δεν ισχύουν τα διαρκείας. Εισιτήριό μας η αλληλεγγύη. Αναδεικνύουμε το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου.  Βάζουμε γκολ στη φτώχεια."
Πληροφορίες: Ε.Π.Σ.Π.Τηλ.210 – 4823 333, Fax:210 – 4823 363, Email: epsp@otenet.gr».