Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΔΗΚΕΠΑ: Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να συνεργαστούν και να δώσουν λύση;

 Δυστυχώς το "θέατρο παραλόγου" συνεχίστηκε για μια ακόμα φορά στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Δυστυχώς δεν υπάρχει κοινή λογική! Διαφωνούν και ξαναδιαφωνούν και οι μέρες περνούν... και τα χρόνια περνούν και οι άνθρωποι ...περιμένουν! Μέχρι πότε;
 Οι κινήσεις τακτικής συνεχίζονται, άραγε γιατί και μέχρι πότε;  
Θλίψη...
 ....
Παλαιότερο κείμενο... και σήμερα επίκαιρο! Απλώς προσθέτουμε ένα ερωτηματικό στον αρχικό τίτλο!
<ΔΗΚΕΠΑ: Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να συνεργαστούν και να δώσουν λύση;
ΔΗΚΕΠΑ: Εντός, εκτός και επί ταυτά! Τέσσερις μήνες μετά το περίφημο 15σέλιδο κείμενο που είχε κυκλοφορήσει και έβαζε τις προϋποθέσεις και το χρονοδιάγραμμα (30 μέρες έλεγε) για την επαναλειτουργία της ΔΗΚΕΠΑ, η κοινωφελής επιχείρηση συνεχίζει το μοναχικό της δρόμο στο πουθενά!

Οι περιπέτειες με τα εντάλματα συνεχίζονται. Ψηφίζονται οριακά, δύσκολα υπογράφονται από την πάρεδρο, έρχονται και επανέρχονται και ο …χρόνος περνά!
Κάθε μέρα που περνά η ΔΗΚΕΠΑ απαξιώνεται και αποψιλώνεται από δραστηριότητες. Τα πολιτιστικά- αθλητικά τμήματα, τα οποία λειτούργησαν τελευταία, είναι ελάχιστα σε σχέση με το παρελθόν. Το κολυμβητήριο με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποσυνδέθηκε από τη ΔΗΚΕΠΑ και συνεχίζει μόνο του, όμως τα έσοδα που προβλεπόταν στον προϋπολογισμό της ΔΗΚΕΠΑ από τις συνδρομές παραμένουν
(;) στον προϋπολογισμό της!
Μέσα σε αυτόν το πανικό διοργανώνεται Πολιτιστικό Συνέδριο από το πολιτιστικό τμήμα του Δήμου αφήνοντας την κοινωφελή επιχείρηση η οποία ασχολείται με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό απέξω... Σε αυτό τον αργό θάνατο πρέπει να δοθεί ένα τέλος!

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να συνεργαστούν και να δώσουν λύση!
Η σημερινή απόπειρα αυτοκτονίας ενός από τους 200 περίπου απλήρωτους εργαζόμενους στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΔΗΚΕΠΑ) του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, είναι ένα τραγικό γεγονός το οποίο θα πρέπει να συγκλονίσει όλους όσους κινούνται πέριξ του Δήμου και κυρίως αυτούς που έχουν το δικαίωμα με τη ψήφο τους να αποφασίζουν και να διαμορφώνουν καταστάσεις!

Το σημερινό γεγονός αφορά όλους διοίκηση και αντιπολίτευση! Όλοι οφείλουν να μονιάσουν, οφείλουν να συνεργαστούν και να βρουν λύση! Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο όποιος θέλει να λέγεται δημοτικός σύμβουλος πρέπει να μείνει στην αίθουσα μέχρι τέλους και να βοηθήσει με τις προτάσεις του και τη συμμετοχή του να δοθεί ένα τέλος στην ιδιότυπη ομηρία των εργαζομένων της ΔΗΚΕΠΑ.

Θυμίζουμε, σ' όλους που τους αρέσει να συζητούν και να συζητούν ...μήνες τώρα, ότι πίσω από τις συζητήσεις υπάρχουν άνθρωποι με οικογένειες και υποχρεώσεις. Άνθρωποι που για 15 μήνες καρτερικά υπομένουν και περιμένουν. Άνθρωποι που θέλουν να μάθουν ένα καλό νέο και να γελάσουν πάλι.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να συνεργαστούν και να δώσουν λύση!>