Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Εκδηλώσεις για το βιβλίο και όχι μόνο, στο 4ο Δημ. Σχολείο Δραπετσώνας!

Ενδιαφέρουσες και σημαντικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Δραπετσώνας με αφορμή το βιβλίο!
Πραγματικά είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο στη σκληρή καθημερινότητα που βιώνουμε,  ότι κάθε μέρα αναλύπτουμε σε γειτονιές και σχολεία πυρήνες ενεργών πολιτών οι οποίοι προσπαθούν να αντισταθούν και να δημιουργήσουν! Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση για τις εκδηλώσεις!

<ΑΠΡΙΛΙΟΣ: ΜΗΝΑΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ: Ο Σύλλογος  γιορτάζει τον μήνα παιδικού βιβλίου και σας προσκαλεί στην καθιερωμένη πια ετήσια έκθεση βιβλίου...

Η Έκθεση θα λειτουργεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας από την Πέμπτη 18 Απριλίου έως και την Κυριακή 21 Απριλίου.
 
Φέτος μας κάνουν την τιμή να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μας ο Dr.Θάνος Ασκητής Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας και η κ. Θεοχάρη Άννη Συγγραφέας-ηθοποιός και δασκάλα θεάτρου για παιδιά.

Παράλληλα με την έκθεση θα λειτουργεί πασχαλινό bazaar όπου τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις, θα διατεθούν στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Ογκολογικό-Παίδων «Ελπίδα».

Και φυσικά, δεν ξεχνάμε την καθιερωμένη ετήσια 8η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό του Νοσοκομείου "Μεταξά" την Κυριακή 21 Απριλίου το πρωί σε αίθουσα του σχολείου!!! Σας περιμένουμε!!!>
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

ΠΕΜΠTH 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:  ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ BAZAAR ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΩΡΕΣ:08.30-16.00μ.μ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ:
ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ BAZAAR ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΩΡΕΣ:08.30-16.00μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ BAZAAR ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΩΡΕΣ:10.00-16.00μ.μ. ΟΜΙΛΙΑ κ.ΘΑΝΟΥ ΑΣΚΗΤΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ» ΩΡΕΣ:12.00-13.00μ.μ.

Για τους μικρούς μας φιλαναγνώστες,face painting και μπαλονοκατασκευές!

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: · ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ BAZAAR ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΩΡΕΣ:10.00-16.00μ.μ.
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΣΙΤΑΡΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΑΝΝΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΩΡΕΣ:11.30-13.00μ.μ. · ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΩΡΕΣ: 10.00-13.30μ.μ.