Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Ξεκινάει, σιγά-σιγά, η τοπική προεκλογική περίοδος!

Μετά από 3 χρόνια μεστής παρουσίας στα δημοτικά δρώμενα του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας ως δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "αλλάζουμε" ο 
Παντελής Καμάς ανακοίνωσε ότι διεκδικεί για δεύτερη φορά τη Δημαρχία του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας! 
Οι τοπικοί φορείς και οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων γνωρίζουν τη συνεχή και επίμονη ενασχόληση του Παντ. Καμά με τα θέματα του δήμου, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, όπου ανέδειξε θέματα, κατέθεσε προτάσεις και ήταν δίπλα σε όποιον ζήτησε την παρέμβαση του.
Ήδη, έχει καταστρώσει το σχέδιο του, διοργάνωσε, με επιτυχία, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, την πρώτη εκδήλωση και ήδη, ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα του και τους  πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους! 

Παράλληλα και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, παλιές και νέες που βρίσκονται στα σκαριά, ετοιμάζονται με στόχο στις καθιερωμένες εκδηλώσεις για την κοπή της βασιλόπιτας, τον Ιανουάριο, να παρουσιάσουν το αρχικό πλαίσιο θέσεων και τη ...δύναμη τους! 
Βέβαια, ο τελικός χάρτης των συνδυασμών που θα συμμετέχουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα οριστικοποιηθεί μετά τις εθνικές εκλογές! Και βέβαια, στο χάρτη αυτό, βασικό ρόλο θα έχουν και οι συμμαχίες που θα γίνουν, αν γίνουν, στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό για τη διακυβέρνηση της χώρας!

...

Δελτίο τύπου της δημοτικής κίνησης "αλλάζουμε"
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συνδυασμού Κερατσίνι- Δραπετσώνα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ στο καφέ Jardin στην Αμφιάλη.  Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Συνδυασμού Κερατσίνι- Δραπετσώνα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ και του Επικεφαλής του, και υποψηφίου Δημάρχου Παντελή Καμά.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Παντελής Καμάς είπε : «Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, ευχαριστούμε τους εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας. Σήμερα είναι μία μέρα χαλαρής συζήτησης. Στις 18 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσουμε στις 18:30, το προγραμματικό μας πλαίσιο. Η πρότασή μας έχει την υπογραφή επιστημόνων υψηλού κύρους. Αυτοί εξάλλου θα κάνουν και την παρουσία της. Η πρότασή μας, θα γίνει το σχέδιο με το οποίο θα αλλάξουν το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα, με τη συμμετοχή των πολιτών. Εξάλλου η συμμετοχική Δημοκρατία, ο διάλογος, είναι η πρώτη και μεγάλη προγραμματική μας δέσμευση. Οι κλειστές ομάδες Εξουσίας τελειώνουν, την Ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας, θα την διεκδικήσει και θα την εγγυηθεί ο Λαός της πόλης μας.

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών ήταν : Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Τόνια Αντωνίου, ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Δημήτρης Βολιώτης, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Αθηνά Μπούτση, Μανώλης Αννέτης, Γιάννης Μπουλέρος, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Β ΠΕΙΡΑΙΑ Λάλος Κανέλος, οι πρώην Αντινομάρχες, Λεωνίδας Αθανασιάδης, Κώστας Καρράς, ο πρώην Αναπληρωτής Νομάρχης Πειραιά Χρήστος Σαλαλές, ο πρώην Αντιδήμαρχος Δραπετσώνας Κώστας Πεταβρατζής, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δραπετσώνας και υποψήφιος Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βαγγέλης Φώτης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου Δημήτρης Διάκος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, Γιώργος Βιδάλης.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία των νυν Δημοτικών Συμβούλων Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Βάνας Δατσέρη η οποία είναι και Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Β ΠΕΙΡΑΙΑ, και του Νίκου Αβραμίδη.

Από τους Συλλογικούς Φορείς της πόλης μας και τους Συλλόγους το παρών έδωσαν αντιπροσωπείες, της Ένωσης Κρητών Κερατσινίου – Δραπετσώνας το Αρκάδι, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΔΣ Αντώνη Κλαουράκη, του Πανελληνίου Πολιτιστικός Σύλλογος Μανιατών και Φίλων « Η ΜΑΝΗ» με επικεφαλής την Πρόεδρο του Δ.Σ., Ελένη Διασάκου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Άρη Αμφιάλης , Βασίλης Παππάς, η Πρόεδρος του Δικτύου Ανθρωπιάς και Αλληλεγύης Σταυρούλα Στεφανίδου

Από τον Συνδικαλιστικό χώρο, το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του Εργατοτεχνικού Προσωπικού του Δήμου Περάματος Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Το παρών έδωσαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Λάλος και Θανάσης Μπαλκάμος, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, Χρήστος Σγαρδέλης και Χρήστος ΜαρίνοςΙσχυρή ήταν η παρουσία του Δημοσιογραφικού κόσμου του Πειραιά, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Δημοσιογράφοι Χρήστος Δρούζιας, Νότης Ανανιάδης, Τάκης Μαυρέας