Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ



 Παρά τη βροχή και με σύνθημα ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, με συμμετοχή πολλών δημοτών έγινε συγκέντρωση στη Χαραυγή, στην πλατεία Πόντου και διαμέσου των δρόμων της Χαραυγής και της Δραπετσώνας κατέληξε στην είσοδο της Oil One.
 

Τη συγκέντρωση τη διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Χαραυγής ενάντια στη λειτουργία της OIL ONE  στην περιοχή μας, ενάντια στη μόλυνση του περιβάλλοντος, ζητώντας ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ της OIL ONE.

Οι κάτοικοι με κάθε τρόπο φώναξαν ότι δεν παραιτούμαστε από το δικαίωμα των κατοίκων και των παιδιών τους σε μια αξιοπρεπή ποιότητα ζωής.
Ταυτόχρονα δήλωσαν "ΟΧΙ σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα", "ανάπλαση και αξιοποίηση του χώρου των Λιπασμάτων για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής σε Υγεία, αναψυχή, αθλητισμό, πολιτισμό" !

 Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν σύλλογοι γονέων, σύλλογοι και φορείς της περιοχής και αισθητή ήταν η απουσία δημοτικών συμβούλων (*εκτός από 2 συμβούλων  της Λαϊκής Συσπείρωσης)  και της δημοτικής αρχής.

Η κινητοποίηση ήταν η συνέχεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων όλου του προηγούμενου διαστήματος, και η αρχή κινητοποιήσεων που διοργανώνουν
σύλλογοι και φορείς της ευρύτερης περιοχής Πειραιά οι οποίες θα κλιμακωθούν αρχές Ιουνίου την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος!
*ΥΓ: 19-03-2018   Αν και στο αρχικό σχόλιο στην ανάρτηση γράφαμε "αισθητή ήταν η απουσία δημοτικών συμβούλων και της δημοτικής αρχής", διατύπωση που δεν απέκλειε να συμμετείχαν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι, εντούτοις επειδή με μήνυμα επισημάνθηκε η ..."ανακρίβεια", διορθώθηκε η φράση στο συγκεκριμένο σημείο, όση σημασία κι αν έχει,  ως εξής: "αισθητή ήταν η απουσία δημοτικών συμβούλων (εκτός από 2 της Λαϊκής Συσπείρωσης)  και της δημοτικής αρχής".