Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

«Αthens Every Week – Young Readers Week». Μια εβδομάδα κατάλληλη για ανηλίκους!


Το Athens Every Week είναι μια πρωτοποριακή ιδέα που αναδεικνύει την άρρηκτη σχέση του τουρισμού με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Είναι ένα εγχείρημα το οποίο αποσκοπεί στο να κεφαλαιοποιήσει και να πολλαπλασιάσει τα οφέλη που προκύπτουν για όλους όταν η Πολιτεία, οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η ιδιωτική πρωτοβουλία θέτουν κοινούς στόχους και συνεργάζονται στενά για την επίτευξή τους.
Το Athens Every Week ξεκινάει πιλοτικά με μια εβδομάδα αφιερωμένη στους νέους και τα παιδιά, με κεντρικό γεγονός την πολύ πετυχημένη Έκθεση Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου που διοργανώνει το ΕΚΕΒΙ σε συνεργασία με τους εκδότες.
Μια σειρά από ξεχωριστά δρώμενα σε βιβλιοπωλεία της πόλης οργανώνει το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) με αφορμή την 4η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου (28-31 Ιανουαρίου, Helexpo-Μαρούσι). Το Σάββατο 22 και το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, οι μικροί αναγνώστες απ’ όλο το Λεκανοπέδιο θα μπορούν να «ταξιδέψουν» στον φανταστικό κόσμο των βιβλίων μέσα από τα «Παραμυθο-δρώμενα». περισσότερα