Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Εκδήλωση στη Χαραυγή...

Εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας στο θεατράκι στην πλατεία Πόντου στη Χαραυγή! 

Η Χαραυγή και το όμορφο θεατράκι στην πλατεία που είχαν ζήσει στο παρελθόν μεγάλες στιγμές, ακόμα και παρουσίαση ψηφοδελτίου κόμματος είχε γίνει, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα θα φιλοξενήσει εκδήλωση που διοργανώνεται από τον δήμο!

Τα τελευταία χρόνια, το "βάρος" των πολιτιστικών εκδηλώσεων (εδώ) έχει δοθεί στο "φεστιβάλ στη θάλασσα" στα Λιπάσματα με εκδηλώσεις που απευθύνονται στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και όχι μόνο! 
Οι γειτονιές φιλοξενούν κυρίως εκδηλώσεις συλλόγων, άντε και καμιά παράσταση καραγκιόζη! Ίσως, ένα παράλληλο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, π.χ. "Φεστιβάλ στις γειτονιές" θα ήταν πιο δίκαιο για όλους τους δημότες που συμμετέχουν με τη φορολογία στα έσοδα του δήμου!  Και βέβαια, θα υπήρχε  ουσιαστική στήριξη της γειτονιάς, το ζωντανό κύτταρο της πόλης!  

Η ανακοίνωση του Δήμου!
<ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ
Πρόκειται για τρεις κωμωδίες του Αριστοφάνη, που σήμερα γίνονται πιο επίκαιρες από ποτέ και οι στόχοι του μεγάλου ποιητή πιο ξεκάθαροι.
Ο αγαθός Τρυγαίος, που πάει στον Ουρανό για να ελευθερώσει την «ΕΙΡΗΝΗ». Ο ειρηνόφιλος Δικαιόπολης, που τα βάζει με τους πολεμόχαρους «ΑΧΑΡΝΕΙΣ». Ο αγαθός Χρεμύλος που μοιράζει στους δίκαιους τον «ΠΛΟΥΤΟ» που βρήκε.>

Τοποθεσία: 
Πλατεία Πόντου, Χαραυγή
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ