Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

"Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ"

Ανακοίνωση του Δημάρχου Κερατσινίου Δραπετσώνας

<ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ
Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, οδηγήθηκε σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος για να απολογηθεί επειδή διεκδικεί καλύτερες συνθήκες υγείας και ποιότητας ζωής για τους κάτοικους αυτής της πόλης.
Μετά τις εξηγήσεις που δοθήκαν ότι η πόλη θα συνεχίσει να παλεύει για τα δίκαια αιτήματα της και καθιστώντας σαφές ότι η κατάληψη του ΣΜΑ στο Σχιστό θα συνεχιστεί, ο Δήμαρχος αποχώρησε από το ΑΤ Περάματος.
Ξεκαθαρίζουμε σε κάθε τόνο ότι ο αποκλεισμός του ΣΜΑ θα συνεχιστεί. Καλούμε τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας σε επαγρύπνηση. 
Τη Δευτέρα 01/11 συγκεντρωνόμαστε μαζικά στις 9:00 π.μ. έξω από το ΣΜΑ του Σχιστού για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε κείνους που θέλουν να υποβαθμίσουν τις ζωές μας.
Κυβέρνηση και περιφέρεια πρέπει να επιλέξουν εάν θα ακούσουν τον συσσωρευμένο εδώ και δεκαετίες θυμό των κατοίκων και θα δώσουν έστω και τώρα λύσεις ή θα συνεχίσουν κυνικά να διαπράττουν ένα περιβαλλοντικό έγκλημα εις βάρος τους.
Εμείς γνωρίζουμε με ποια πλευρά είμαστε, γνωρίζουμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας κι αυτό μας κάνει περήφανους και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να παλέψουμε μέχρι τέλους.>