Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Κάλεσμα στη συγκέντρωση ...με "επίθεση" !

Δύο ανακοινώσεις για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κύπρου (εδώ). Ο Δήμαρχος και ο Π. Καμάς, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "ΑλλάΖουμε"  καλούν τους πολίτες στην πλατεία Κύπρου!
 Ο δήμαρχος επισημαίνει ότι "οφείλουμε να παλέψουμε για να μπει «στοπ» στα καταστροφικά τους σχέδια" για την πόλη, ενώ ο Π. Καμάς, αφού αναφέρει ότι "η πόλη πρέπει να αντισταθεί" δεν παραλείπει να επισημάνει λάθη και αστοχίες της δημοτικής αρχής!


Ανάρτηση δημάρχου Χ. Βρεττάκου
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (19/10) ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ.
Την Τρίτη συζητάμε για μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα, που μπορούν να αλλάξουν προς το χειρότερο την ποιότητα ζωής μας, με άλλους να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.
Από κοινού με συλλόγους, φορείς, ομάδες και πολίτες, οφείλουμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να μπει «στοπ» στα καταστροφικά τους σχέδια για την πόλη, τους κατοίκους της και το περιβάλλον.
Aυτά τα σχέδια θέλουν να μας γυρίσουν πίσω ολόκληρες δεκαετίες και να μας μετατρέψουν σε κρανίου τόπο, αδιαφορώντας για τη δημόσια υγεία, το μέλλον των παιδιών μας και το περιβάλλον. ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ! Nα μην το επιτρέψουμε!
...
Ανακοίνωση Π. Καμά!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ- ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ
Καλούμε τους πολίτες της πόλης μας, να συμμετέχουν την Τρίτη 19/10/2021 στην
Κινητοποίηση, του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας στην Πλατεία Κύπρου, στις 7μμ το απόγευμα .
Ενώνουμε και τη δική μας φωνή με την αγωνία των κατοίκων αυτής της πόλης.
Διεκδικούμε Μαζί τους, το Δικαίωμα για μία Καλύτερη Ζωή.
Εξάλλου δύο χρόνια τώρα, εντατικά ενημερώνουμε, τους πολίτες για την επίθεση που θα δεχθεί η πόλη.
Εμείς δεν περιμέναμε το έγκλημα να έχει ολοκληρωθεί για να αντιδράσουμε.

Θα ακούσουμε με ενδιαφέρον τον αυριανό μονόλογο του Κυρίου Βρεττάκου. Θα πει διάφορα.
Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που δεν θα τα πει :
1. Δεν θα μας πει, ότι συναινούσε σε Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Σχιστό, αρκεί να ήταν για τους Δήμους του Πειραιά. Το θέμα είναι οι τόνοι, και όχι ότι το Σχιστό, παίρνει τη σφραγίδα του σκουπιδότοπου
2. Δεν θα μας πει, ότι αδράνησε για επτά κρίσιμους μήνες όταν δόθηκε άδεια εμπορίας στην εταιρεία Oil One.
3. Δεν θα πει, ότι γνώριζε την λειτουργία παράνομης χωματερής στο Σχιστό, του Δήμου Πειραιά, και δεν αντέδρασε. Όταν όλοι το αντιληφθήκαμε, με την απόπειρα να μετατραπεί σε Σταθμό Μεταφόρτωσης, τότε αντέδρασε. Αλήθεια το περιβόητο Debate, με το Γιάννη Μώραλη, θα γίνει ποτέ;
4. Δεν θα πει, ότι μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, κατέθεσε αίτημα ο Δήμος Πειραιά, για την επαναλειτουργία του Νεκροταφείου της Ανάστασης. Εξάλλου το έχει πάντα χαμηλά στην ατζέντα της « αντίστασης»

Η πόλη πρέπει να διαδηλώσει. Η πόλη πρέπει να αντισταθεί. Η πόλη πρέπει να ζήσει καλύτερες μέρες. Οι πολίτες έχουν Δικαίωμα στη Ζωή. Τα παιδιά μας, έχουν Δικαίωμα, να χαρούν, να διασκεδάσουν, να ζήσουν στην πόλη που σήμερα μεγαλώνουν.
Ο Αγώνας της πόλης είναι Αγώνας Για τη Ζωή μας. Η «αντίσταση», της Δημοτικής Αρχής, είναι απλά μία προεκλογική συγκέντρωση για την επανεκλογή της
#ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ_ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ_ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, #ΠΑΝΤΕΛΗΣ_ΚΑΜΑΣ, #ΑΓΩΝΑΣ_ΓΙΑ_ΤΗ_ ΖΩΗ_ ΜΑΣ