Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Διαμαρτυρία των κατοίκων της οδού Ελλησπόντου!

Στην οδό Ελλησπόντου στο Κερατσίνι συνεργείο του Δήμου έκοψε ένα δέντρο από παρτέρι που φρόντιζαν οι κάτοικοι της γειτονιάς. 

Οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο συνεργείο και στην ανάρτηση τους μίλησαν και για άλλα θέματα εγκατάλειψης της γειτονιάς τους.   Στην γειτονιά έσπευσε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Αλλάζουμε" Καμάς Παντ.   για να ενημερωθεί και δεσμεύτηκε ότι τα προβλήματα της γειτονιάς θα προταθούν  ως θέμα για την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην ανάρτηση τους οι κάτοικοι αναφέρουν: Ο άλλος δρόμος του αγώνα υπάρχει πάντα! Και ο νοών νοείτω!
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Παντελή Καμμά, και τους συνεργάτες του Ανδρέα Κρεμμυδα, Δημήτρη Διάκο, Βασίλειο Παππά και Αποστολία Ζιούτου που άμεσα ανταποκρίθηκαν στα προβλήματα της γειτονιάς μας. 

Αναμένουμε τον αγώνα τους για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και ελπίζουμε στην συμπόρευση όλων των Δυνάμεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, χωρίς μικροκομματικες διαθέσεις. 

Όλοι μαζί για μια πόλη Ανθρώπινη. Προκαταβολικά ευχαριστούμε όλους όσοι θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια της μικρής μας γειτονιάς και ελπίζουμε οι ευχαριστίες μας ούτε να λοιδορηθούν, ούτε να πέσουν σε άπατο πηγάδι. Χρόνια πολλά. Καλή μας φώτιση Theodosia Konstantinou Kontzoglou εδώ.

Γενικά η πολιτική πρασίνου ενός δήμου είναι μεγάλο θέμα!  Πρέπει να συζητηθεί από μηδενική βάση,  να έχει άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους και όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μέχρι τότε βέβαια είναι αδιανόητο να κόβεται ένα δέντρο και να μην αντικαθίσταται άμεσα!