Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Κάλεσμα από τη δημοτική αρχή και δημοτικές κινήσεις για συμμετοχή στην κινητοποίηση

Κάλεσμα δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκου στην κινητοποίηση του πολιτιστικού συλλόγου "Τερψηχώρος", για την απομάκρυνση των καζανιών από την πόλη: 

Για τη Δημοτική Αρχή του Άλλου Δρόμου, κάθε κινητοποίηση των ανθρώπων και των συλλογικοτήτων της πόλης που στόχο έχει την απομάκρυνση των εργοστασίων της Oil One, της Lafarge, καθώς και των δεξαμενών πετρελαίων των ΕΛΠΕ, είναι θεμιτή και αναγκαία. 
Από την πλευρά μας, ακόμη κι αν νιώθουμε ότι μας αδικεί η κριτική ορισμένων συλλογικοτήτων, θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες σε κάθε αγώνα που δίνεται για το καλό της πόλης και την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας. Για εμάς, αυτό είναι που προέχει.
Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ζήτημα των ρυπογόνων εγκαταστάσεων στην περιοχή μας, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερψηχώρος, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 6.30 μ.μ., στο πρώην δημαρχείο Δραπετσώνας.



Δήλωση του Επικεφαλής του Συνδυασμού : Κερατσίνι- Δραπετσώνα # ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, Παντελή Καμά
Την Τετάρτη 11/9/2019 ο Πολιτιστικός Σύλλογος ' ΤΕΡΨΗΧΩΡΟΣ", διοργανώνει συγκέντρωση στις 6:30 το απόγευμα στο Δημαρχείο της Δραπετσώνας, και από εκεί Πορεία, στις εγκαταστάσεις της OIL ONE. 
Καλούμε τους φίλους και τα μέλη του Συνδυασμού μας, καθώς και το σύνολο των Δημοτών μας να συμμετέχουν, στην αγωνιστική κινητοποίηση που διοργανώνεται. Θεωρούμε, ότι το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα, έχουν καταβάλλει τίμημα στην ανάπτυξη της πατρίδας μας. Θεωρούμε, ότι δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας και δεν ανεχόμαστε άλλο να μας " κλέβουν" τη ζωή. Προφανώς τα μέτωπα στην πόλη μας είναι περισσότερα, και θα είμαστε παντού παρόντες, θα τα αναδείξουμε και θα παλέψουμε, για να ελπίζει η πόλη σε αυτή σε μία καλύτερη ζωή.
 
"Η δική μας πόλη" Γιώργος Τσιρίδης
ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 6.30 μμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ (πρώην) ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Την συγκέντρωση διοργανώνει ο ΤΕΡΨΗΧΩΡΟΣ πολιτιστικό σωματείο που αγωνίζεται κατά της υποβάθμισης της πόλης μας από τις ρυπογόνες βιομηχανίες.
Περιμένουμε την στάση που θα τηρήσουν απέναντι στην κινητοποίηση η δημοτική αρχή, ο τοπικός Σύριζα και οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου.