Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Χριστούγεννα στο Κερατσίνι

 Ο Άγιος Βασίλης με τους βοηθούς του περιμένουν τους μικρούς φίλους στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Κύπρου (Δημαρχείο Κερατσινίου) από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου για να παίξουν, να τραγουδήσουν, να φτιάξουν στολίδια και να διασκεδάσουν!


Παράλληλες εκδηλώσεις στην πλατεία: 
Σαββάτο 24/12, ώρα 12μεσημέρι, θεατρική παράσταση «Το παιδί και το κουδουνάκι» από τις Μορφές Έκφρασης. Ένα Ελληνικό Λαϊκό παραμύθι μ’ ένα παιδί που αγαπούσε το μικρό του παιχνίδι, το κουδουνάκι του …
Δευτέρα 26/12, ώρα 6μμ, κουκλοθέατρο «Το δίλημμα του Καλικάντζαρου» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν από την ομάδα Ανταμαπανταχού. Τι έχει πιο μεγάλη αξία στη ζωή; η απόλαυση που κρύβει μέσα του ένα βάζο με μαρμελάδα ή η μαγεία που κρύβει μέσα του ένα βιβλίο;
Παρασκευή 30/12, ώρα 12μεσημέρι, θεατρική παράσταση «Ο σάκος με τα δώρα του Αϊ Βασίλη» από την ομάδα Ζαχαρένια Ανέμη. Η μεγάλη νύχτα που ο Αϊ Βασίλης θα μοιράσει τα δώρα έφτασε, αλλά …ο σάκος με τα δώρα έμεινε πίσω…
Σαββάτο 31/12, ώρα 11πμ – 1μμ, ψυχαγωγικό πρόγραμμα «Το Λούνα Πάρκ των Χριστουγέννων». Ο Αϊ Βασίλης, τα ξωτικά και οι καλικάντζαροι παίζουν με μικρούς και μεγάλους τα παιχνίδια του Λούνα Παρκ, χορεύουν και τραγουδάνε σε μία εορταστική ατμόσφαιρα.
Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου-Δραπετσώνας φέρνει το Εορταστικό Τρενάκι..
 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου κατά την εορταστική περίοδο φέρνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Εορταστικό Τρενάκι στην πόλη μας. 
Το Τρενάκι ενώνει τις εμπορικές αγορές, προσφέρει χαρά στους μικρούς μας φίλους και στους συνοδούς τους και καλεί όλους τους καταναλωτές και φέτος τις γιορτές για τις αγορές και την διασκέδαση τους να προτιμήσουν τα καταστήματα της πόλης μας.
Κατά την περίοδο των εορτών το τρενάκι του Συλλόγου μας θα μεταφέρει δωρεάν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Το τρένο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 – 14.00 και 17.00 – 21.00, ενώ τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 – 18.00.
Το δρομολόγιο θα είναι Πλατεία Νίκης- Παύλου Φύσσα-Λεωφόρος Σαλαμίνος- Κωνσταντινουπόλεως-Σμύρνης-Καραολή &Δημητρίου – Ελευθερίου Βενιζέλου-Λεωφόρος Δημοκρατίας- Αλέξανδρου Παπαναστασίου- Θράκης- Κωνσταντινουπόλεως-Λεωφόρος Σαλαμίνος-Παύλου Φύσσα- Πλατεία Νίκης, με ενδιάμεσες στάσεις Πλατεία Νίκης, Λεωφόρο Σαλαμίνος & Κωνσταντινουπόλεως, Πλατεία Κύπρου, Πλατεία Λαού.
 Ωράριο Λειτουργίας όλες τις ημέρες 5μμ – 9μμ. Εκτός από Σαββάτο 24/12: 11πμ – 9μμ, Δευτέρα 26/12 : 11πμ – 9μμ Σαββάτο 31/12: 10πμ – 9μμ