Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου για την Κυριακάτικη Αργία!

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου - Δραπετσώνας παίρνει θέση και με ανακοίνωση του  καλεί τους καταναλωτές να μην κάνουν καμία αγορά την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και ανακοινώνει ότι τα καταστήματα της περιοχής μας θα παραμείνουν κλειστά. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Εμπορικός Σύλλογος Κερατσινίου - Δραπετσώνας υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται την Κυριακάτικη Αργία. Τα επιχειρήματα της Κυβέρνησης, να δοθεί χρόνος στους καταναλωτές και ότι θα γίνουν επενδύσεις, είναι έωλα.
Επενδύσεις από το διευρυμένο ωράριο της Κυριακής δεν πρόκειται να γίνουν, αντίθετα η μαύρη εργασία θα οργιάσει.
Γιατί οι 72 έως 96 ώρες λειτουργίας των καταστημάτων εβδομαδιαίως, προ κρίσης, εντός κρίσης, όσο και μετά την κρίση εποχή ήταν, είναι και θα είναι υπεραρκετές και οι περισσότερες στην Ευρώπη των 27. Δεν λείπει χρόνος στους καταναλωτές, λείπει χρήμα.
Γιατί η Κυριακή στην Ελλάδα είναι αφιερωμένη στην οικογένεια και η συνοχή της ελληνικής οικογένειας κινδυνεύει να διαρραγεί, αφού οι παραδοσιακές επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους θα εκλείψουν. 

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου – Δραπετσώνας έχει επανειλημμένως καταθέσει τις απόψεις του με πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση.
Η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου – Δραπετσώνας που έγινε στις 21 Οκτωβρίου 2013 αποφάσισε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 τα καταστήματα να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.
 
Καλούμε όλους του συναδέλφους στην υλοποίηση της απόφασης να κλείσουν τα αυτιά τους στα παπαγαλάκια που το επόμενο διάστημα θα οργιάσουν. Εργοδότες – εργαζόμενοι αφιερώνουμε την Κυριακή σε εμάς και τις οικογένειές μας.
Καλούμε τους καταναλωτές να μην κάνουν καμία αγορά την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 και να συμπαρασταθούν στην απόφασή μας.
Αν καταργηθεί η Κυριακάτικη Αργία στην αγορά στο επόμενο βήμα θα ακολουθήσουν οι Τράπεζες, το Δημόσιο, ο ιδιωτικός τομέας. Θα ζούμε για να δουλεύουμε !!!"
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ - ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ