Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Tην Τρίτη 6 Μαρτίου 2012 η 7η συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου

Tην Τρίτη  6 Μαρτίου 2012 θα γίνει η 7η συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, ώρα 17.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ένα συμβούλιο με σχεδόν διεκπαιρεωτικό περιεχόμενο, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει στα θέματα που συζητούνται πριν την ημερήσια διάταξη! 

Τα θέματα λίγα και "εύκολα". Η έγκριση της πρότασης για δωρεάν συναυλία αλληλεγγύης του Γ. Νταλάρα στις 7 Απριλίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο "Παντελής Νικολαϊδης" μετά και τις έντονες διαμαρτυρίες στη Νίκαια σε ανάλογη συναυλία έχει το ενδιαφέρον της. Ποιοι θα ψηφίσουν και με τι κριτήρια; Θα ψηφίσουν με κριτήριο την προσφορά ένος μεγάλου καλλιτέχνη ή με κριτήριο την προσφορά του συζύγου πρώην "μνημονιακής" υπουργού, συνυπολογίζοντας τις αντιδράσεις στη Νίκαια και την αντιμνημονιακή ρητορεία που έχει αναπτύξει όλο το τελευταίο διάστημα η δημοτική αρχή;

Άλλα θέματα του Δημ. Συμβουλίου με κάποιο οικονομικό ενδιαφέρον, μιας και απαιτείται έγκριση χρημάτων που πλέον δεν είναι πολλά, είναι η «έγκριση εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και διάθεση σχετικής πίστωσης 4500 ευρώ», η πίστωση για έγκριση ή μη τιμητικής εκδήλωσης, αφιερωμένης στους Σοφία Βέμπο και Μίμη Τραιφόρο, μιας εκδήλωσης που μάλλον θα ταίριαζε για τον Οκτώβριο μιας και τα τραγούδια της Βέμπο που έχουν μείνει ήταν για φασισμό, την φτώχεια και τον εμφύλιο και εγκρίσεις θεατρικών παραστάσεων για σχολείο! Υπάρχει βέβαια και η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος και η τροποποίηση του προϋπολογισμού...για να μη ξεχνιόμαστε!

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 
ΘΕΜΑ 1ο: 1η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΤΟΥΣ 2012 
ΘΕΜΑ 2ο: 1η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ- ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 
ΘΕΜΑ 3ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ 6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ. 
ΘΕΜΑ 4ο: ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ ΚΑΙ ΜΙΜΗ ΤΡΑΪΦΟΡΟ. 
ΘΕΜΑ 5ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ. 
ΘΕΜΑ 6ο: 1. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ. 2. ΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ-ΦΑΝΕΡΗΣ-ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ. 
ΘΕΜΑ 7ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ. 
ΘΕΜΑ 8ο: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 401 ΤΗΣ 31ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 14-12-2011 ΜΕ ΑΔΑ: 45ΨΗΩΕΣ-ΣΛ2. 
ΘΕΜΑ 9ο: ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ 69/20120 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΘΥΜΑΙΤΑΔΕΣ» ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ 3: «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ» ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ 1: «ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4: «ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ», ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» 2007-2013». πηγή