Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Συναυλία-Διαμαρτυρία στα Λιπάσματα

 Μετά από μεγάλο διάστημα σιωπής και μετά τις τελευταίες έντονες διαμαρτυρίες φορέων της πόλης, οι οποίοι διοργανώνουν σύσκεψη για το θέμα (εδώ) στο πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας 
ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετώνας μπαίνει μπροστά και διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον υδατόπυργο ενάντια στις ρυπογόνες δραστηριότητες της OIL ONE". 
Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στις 7.00μ.μ.

Η συγκέντρωση θα καταλήξει σε συναυλία με το μουσικό συγκρότημα "Χαϊνηδες", υποθέτουμε στο νέο χώρο, δίπλα ακριβώς στο εργοστάσιο που δημιούργησε ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με ανακοίνωση του καλεί τους δημότες να συμμετέχουν, και να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, ώστε με κοινό αγώνα "να φύγουν από τις γειτονιές μας οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις που καταστρέφουν την υγεία των πολιτών και το περιβάλλον".

Οπωσδήποτε, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεγάλο πρόβλημα (διυλιστήριο δίπλα σε κατοικημένη περιοχή) και η συναυλία είναι τα καλύτερα εγκαίνια για τον νέο χώρο στην περιοχή των λιπασμάτων και μόνο μπράβο αξίζουν στους εμπνευστές!