Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

"Ουάου..." έργο στη Χαραυγή!

Μετά από πολλά χρόνια οι κάτοικοι της Χαραυγής βλέπουν να γίνεται κάποιο έργο, σημαντικό,  στην περιοχή τους!
Συνεργεία δουλεύουν εντατικά για την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου 5 x 5, στην οδό Σωκρατους, ενώ τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν. 
Το γηπεδάκι 5χ5 ήταν τα τελευταία χρόνια εγκαταλειμμένο και επικίνδυνο για χρήση, παλαιότερη ανάρτηση  εδώ
 
Στην συνέχεια, το γήπεδο θα παραδοθεί για χρήση στα παιδιά και την τοπική κοινωνία, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ο οποίος τονίζει στην ανακοίνωση του: "Μετά τις διαρκείς προσπάθειες που κατέβαλλε ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, ώστε να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο 5 x 5 στην Χαραυγή."

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι σύντομα θα ξεκινήσει και δεύτερο έργο στην Χαραυγή, η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην οδό Μυκηνών,  το οποίο στην αρχή του καλοκαιριού θα παραδοθεί για χρήση στους δημότες! Η συγκεκριμένη παιδική χαρά είναι κλειστή από τον Σεπτέμβριο. εδώ

Το "πακέτο" θα ολοκληρωθεί, εάν ανακοινωθεί και η παρέμβαση στο θεατράκι Χαραυγής, έργο που συμπεριλαμβάνεται στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

 
...Μάλλον κάποιοι έχουν βάλλει στοίχημα να ξεχαστεί το αστείο που λέγεται στις παρέες της  Χαραυγής: "σε ποιο Δήμο ανήκετε; Στον Δήμο Αμφιάλης- Δραπετσώνας!"