Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ CAMP ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ


Από τη Δευτέρα 30 Μαΐου και ως την Τετάρτη 8 Ιουνίου θα γίνονται οι αιτήσεις για τα θερινά προγράμματα του δήμου στο Δημαρχείο (Ελ. Βενιζέλου 200) στον 1ο όροφο, Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ με 2μμ.
Φέτος 400 παιδιά θα φιλοξενηθούν σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις δωρεάν και 400 παιδιά θα απασχοληθούν στο πολιτιστικό και αθλητικό camp.
 Συγκεκριμένα, τα Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης για το καλοκαίρι του 2016 είναι τα εξής:

1. Κατασκήνωση: Για  παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν για 14 ημέρες σε επιλεγμένες από τον δήμο ιδιωτικές κατασκηνώσεις.

2. Πολιτιστικό και Αθλητικό camp: Για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν ένα καθημερινό πρόγραμμα από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι πλούσιο σε πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες για 2 εβδομάδες. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε 2 χωρικές ενότητες, στο Κερατσίνι στο 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο (Δεμερτζή & Έλλης) και στη Δραπετσώνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Κασιμάτης (Ηρακλέους & Μ. Μπότσαρη) – 6ο Γυμνάσιο Σχολείο (Ειρήνης & Οίτης).

Τα προγράμματα του δήμου είναι  ΔΩΡΕΑΝ και μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι. Η τελική επιλογή των παιδιών γίνεται με ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ που ακολουθεί οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.