Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Κάλεσμα για τη δημιουργία Παλλαϊκού Αντιφασιστικού Συντονισμού στην περιοχή.

Η Εργατική Λέσχη Κερατσινίου  Δραπετσώνας απευθύνει "Ανοιχτή πρόταση Αντιφασιστικής Δράσης",  για τη δημιουργία Παλλαϊκού Αντιφασιστικού Συντονισμού στην περιοχή. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Εμείς οι εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες που αγωνιζόμαστε συλλογικά μέσα από την Εργατική Λέσχη Κερατσινίου Δραπετσώνας (ΕΛΚΔ), ενάντια στην κοινωνική καταστροφή που μεθοδεύει η αντιλαϊκή συγκυβέρνηση και η τρόικα, τσακίζοντας τις κατακτήσεις των εργαζομένων, τις συλλογικές συμβάσεις, τους μισθούς πείνας, δημιουργώντας στρατιές ανέργων, χιλιάδες απολύσεις, διάλυση υγείας, παιδείας και κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους.
 Ενάντια στη βίαιη καταστολή και συκοφάντηση κάθε λαϊκής αντίστασης, τη εργοδοτική τρομοκρατία, της υπόθαλψη του νεοναζισμού, σας καλούμε να βρεθούμε σε μια ανοιχτή συνέλευση που θα συζητήσει και θα αποφασίσει δράσεις για ένα δυνατό Αντιφασιστικό Παλλαϊκό Συντονισμό στην περιοχή.
Πέμπτη 3 Οκτώβρη 7 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Α. Σαμαράκη, Μικράς Ασίας 24, Ταμπούρια

Η αδράνεια, η παθητικότητα, το ''δεν με αφορά'', δεν ταιριάζει με τους αγώνες και τις δημοκρατικές παραδόσεις της πόλης μας. Ας μην γίνουμε συνένοχοι μέχρι να ξανασυμβεί το ''κακό''. Μπορούμε να ορθώσουμε Αντιφασιστικό Τείχος απεγκλωβισμένο από γραφειοκρατικές νοοτροπίες που θα στηρίζει και θα στηρίζεται στις αντιφασιστικές δράσεις της κάθε συλλογικότητας, σωματείου, μαζικού φορέα, και σε καμιά περίπτωση δεν θα τις υποκαταστήσει αλλά θα τις ενδυναμώσει και θα τις μαζικοποιήσει.

* Παρακαλούνται οι συλλογικότητες και οι μαζικοί φορείς να κοινοποιήσουν το κάλεσμα στα μέλη τους επιδιώκοντας την όσο το δυνατόν μαζικότερη παρουσία. Τηλέφωνο: 6930197726
    http://ergatikilesxi-kd.blogspot.gr/