Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι με ...δωρέαν είσοδο κάποιες μέρες!

Κάπως καθυστερημένα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας ανακοίνωσε την έναρξη προβολών στους θερινούς κινηματογράφους της πόλης. 
Σε κάθε περίπτωση το γεγονός είναι ένα καλό νέο, οι δύο θερινοί κινηματογράφοι του Δήμου αποτελούν κάθε καλοκαίρι τόπο συνάντησης των φίλων του κινηματογράφου! Στο δελτίο τύπου δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αν θα διαχειρίζεται τους κινηματογράφους η ΔΗΚΕΠΑ ή το πολιτιστικό τμήμα του δήμου ή άλλος φορέας!
Η επίσημη πρεμιέρα των δύο ιστορικών Κινηματογράφων θα γίνει την Πέμπτη 8 Αυγούστου και οι προβολές θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Σεπτέμβρη!!! Και οι δύο κινηματογράφοι θα λειτουργούν καθημερινά. 

 Κάθε Δευτέρα-Τρίτη και Τετάρτη η είσοδος θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλους, ενώ κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Σαββάτο και Κυριακή, θα υπάρχει ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ στην συμβολική τιμή των 3 ευρώ!!!!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση στον κινηματογράφο Μελίνα,  θα  γίνει επιλογή ταινιών περισσότερο εστιασμένη στις πρώτες προβολές και τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και στον κινηματογράφο Μάρθα Καραγιάννη (πρώην Κατερίνα) με επιλογές μεγάλες εμπορικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες της χρονιάς που μας πέρασε…