Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

"Όλοι" πρέπει να γνωρίζουν!

Η περιφέρεια Αττικής με δελτίο τύπου ενημερώνει για την ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου "Γ. Κασιμάτης" στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας με δική της  χρηματοδότηση. Εκλογές έρχονται "όλοι" πρέπει να γνωρίζουν!

Σε λίγες μέρες αναμένεται(εδώ), σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, να παραδοθεί το έργο στο Καστράκι, το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται πριν τις εκλογές του 2019 και χρηματοδοτείται από την περιφέρεια Αττικής! Αναμένονται, με ενδιαφέρον, οι ανακοινώσεις του Δήμου και της περιφέρειας!



Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας:
Γ. Πατούλης: «Στόχος μας να γίνει η Αττική Περιφέρεια-Πρότυπο ευζωίας, άθλησης και ποιότητας ζωής»
Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου ‘Γ.Κασιμάτης’ στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας. 
Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής (ΚΑΕ 9777.07.024) με τίτλο: «Ανακατασκευή, Επισκευή, Συντήρηση Υποδομών και Εξοπλισμού κλειστού γυμναστηρίου ¨Γ. Κασιμάτης¨ της Δ.Κ. Δραπετσώνας Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας», μέχρι του ποσού: 310.000,00€ (με ΦΠΑ 24%).

Για την πορεία και την υλοποίηση του έργου ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Στ. Αντωνάκου. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι ο δήμος ενώ υπάρχει στενή συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας προκειμένου να δρομολογηθεί και η επισκευή των κερκίδων στο ανοιχτό στάδιο των ‘Σιταποθηκών’.
Ο Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη πορεία υλοποίησης του έργου και επισήμανε: «Με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής συμβάλλουμε στην ενίσχυση των αθλητικών υποδομών σε όλη την Αττική με βασικό στόχο την άθληση και τη δημιουργική απασχόληση των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων παιδιών. Ο σχεδιασμός μας να δημιουργήσουμε σε όλη την Αττική άρτιες αθλητικές δομές θα συνεχιστεί με την ίδια δυναμική, με στόχο να γίνει η Αττική Περιφέρεια-Πρότυπο ευζωίας, άθλησης και ποιότητας ζωής». πηγή