Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Ξεκινούν οι δωρεάν συναυλίες στα Λιπάσματα!

Νωρίς-νωρίς φέτος, χωρίς μέτρα για covid19 σε ανοιχτούς χώρους, μπαίνουμε και σε προεκλογική χρονιά, ξεκινούν οι δωρεάν συναυλίες που προσφέρει ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας στο πλαίσιο του "Φεστιβάλ στη θάλασσα-Λιπάσματα".

Η πρώτη συναυλία είναι την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ με την Ελένη Βιτάλη το μουσικό συγκρότημα Τακίμ, τη Σοφία Παπάζογλου και τον Ζαχαρία Καρούνη!

Στη συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο των Λιπασμάτων στις 15/6/2022 , Ώρα 9 μ.μ. θα γίνει συλλογή τροφίμων που μπορούν να προσφέρουν οι επισκέπτες. Οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών θα βρίσκονται σε εμφανές σημείο για την συλλογή τυποποιημένων τροφίμων μακράς διάρκειας και φαρμάκων για τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του δήμου το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Συσσίτιο και το Κοινωνικό Φαρμακείο.
Κατά προτεραιότητα θα ήταν χρήσιμο, οι παραπάνω δομές να ενισχυθούν από: Ζυμαρικά, Ρύζι, Όσπρια, Τοματοχυμούς, Παυσίπονα παιδικά και ενηλίκων.

ΥΓ. Μιας και υπάρχει το χρήμα και η διάθεση για συναυλίες, θα μπορούσε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ  να ξεκινούσε με μια μεγάλη συναυλία διαμαρτυρίας στις 5 Ιούνιου (ημέρα για το περιβάλλον) με θέμα τη δυσοσμία που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Δραπετσώνας και της ευρύτερης περιοχής, εξαιτίας των βιομηχανικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας αποβλήτων δίπλα στο πάρκο! Δεν θα ήταν μια καλή ευκαιρία να κινητοποιηθεί η δημοτική αρχή για ένα από τα πιο σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει στη διάρκεια της θητείας της;