Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Πως ψηφίσαμε στις Δημοτικές εκλογές το 2014

Τρεις μήνες περίπου πριν τις δημοτικές εκλογές και ενώ οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι δημοτικές κινήσεις βρίσκονται σε εγρήγορση, σχεδιάζοντας προγράμματα και αναζητώντας υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Μια ματιά στους πίνακες με τις ψήφους και τα ποσοστά των δημοτικών κινήσεων το 2014 θα βοηθήσει για ...ρεαλιστικές αποφάσεις!
Σήμερα  από τους υποψηφίους του 2014, στις εκλογές του Μαΐου θα συμμετέχει  μόνο ο Δήμαρχος Χρ. Βρεττάκος, ενώ οι άλλοι υποψήφιοι για πρώτη φορά θα ζητήσουν την ψήφο των δημοτών.
Υποψήφιοι έχουν δηλώσει ότι θα είναι: ο Π. Διαλινάκης, ο Παντ. Καμάς, ο Γ. Τσιρίδης, η Β. Δατσέρη,  η Ελ. Δαβγιώτη  και ο Γ. Καλαμαράς. Σύνολο 7.
Οι εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική και, εάν δεν εκλεγεί δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή,  στη διοίκηση του Δήμου θα μπορούν να συμμετέχουν και άλλες δημοτικές κινήσεις. 
Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επόμενη περίοδος, τα προγράμματα, οι κινήσεις,  αλλά και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των δημοτικών κινήσεων...








 



Οι ψήφοι των δύο πρώτων παρατάξεων ανά δημοτική ενότητα.Κερατσίνι και Δραπετσώνα