Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Γιατί αναβλήθηκε ο αγώνας της Χαραυγής;

Σοβαροί «τριγμοί» εμφανίζονται στο πειραϊκό ποδόσφαιρο καθώς μετά την αποχώρηση της Οδηγήτριας φαίνεται ν’ «ανοίγει» νέο «μέτωπο» αυτή τη φορά με την επίσης ισχυρή ομάδα της ΑΕ Χαραυγή Αστέρας.
Η Χαραυγή μετά από την ήττα της από την ομάδα του Καραβά για τη δεύτερη αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α Κατηγορίας εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας διαμαρτυρία για τη διαιτησία .
Ακολούθησαν δηλώσεις του προέδρου της ομάδας  και φάνηκε ότι το κλίμα οξύνθηκε μετά την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΣ Πειραιά να προτείνει την αντικατάσταση του προέδρου της Χαραυγής από την Επιτροπή Μικτών ομάδων της ΕΠΣΠ.


Έτσι, μέσα αυτό το κλίμα έντασης, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, με ομόφωνη απόφαση της Ε.Ε. και της Επιτροπής Πρωταθλήματος αναβλήθηκε ο αγώνας πρωταθλήματος Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 7/10/2017 στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής «λόγω του κλίματος που έχει δημιουργηθεί ώστε να αποφευχθούν τυχόν άσχημες καταστάσεις».
Η ανακοίνωση της ΕΠΣΠ αναφέρει ακόμα ότι «για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση από την Επιτροπή Πρωταθλήματος». πηγή