Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Η εφαρμογή PreSchool στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας  επέλεξε και εγκατέστησε την εφαρμογή PreSchool που αφορά στη διαχείριση των Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμων, των Τροφείων, των Παρουσιών των παιδιών και την διαχείριση των Αποθηκών τους.

Η σουίτα των εφαρμογών «Διαχείριση Βρεφονηπιακών Σταθμών - Preschool» αποτελείται από μία Web Business to Business (B2b) εφαρμογή που χρησιμοποιείται από τους σταθμούς του Δήμου, για την καταχώρηση των αιτήσεων των δημοτών και από μία Client/Server (C/S) εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στο Δήμο και κάνει την διαχείριση και την αξιολόγηση των αιτήσεων.
Κύριος στόχος της λύσης είναι η Online καταχώρηση των Αιτήσεων Δημοτών για τους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς. Οι χρήστες του Δήμου από κάθε Σταθμό, που θα έχουν πρόσβαση στο Internet, θα μπορούν να καταχωρήσουν τις αιτήσεις των δημοτών μέσα από Online εφαρμογή. Η μοριοδότηση και η ταξινόμηση των αιτήσεων θα γίνεται με αδιάβλητο τρόπο, χρησιμοποιώντας τα κριτήρια που θα έχουν αποτυπωθεί στην εφαρμογή.
Στις τελευταίες εκδόσεις του προγράμματος PreSchool έχουν προστεθεί τα παρακάτω νέα χαρακτηριστικά: Διαχείριση τροφείων με παραμετρικά οριζόμενους πίνακες και πίνακες ανεξόφλητων δόσων Μητρώο εργαζομένων, Παρουσιολόγιο εργαζομένων, Παρουσιολόγιο παιδιών, Αποθήκες Σταθμών, Προυπολογισμοί, Παραγγελίες Προμηθευτών, Διαχείριση Μενού, Πλήθος νέων εκτυπώσεων MyOta