Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η ιστορία της ΔΗΚΕΠΑ συνεχίζεται... Νέο επεισόδιο!

Πριν από δύο μήνες μετά την πρώτη απόφαση για λύση της ΔΗΚΕΠΑ όλοι είχαν τονίσει ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: «Πραγματικά χρειάζεται αγώνας δρόμου για να μην μείνει στον αέρα η απόφαση αυτή. Προθεσμίες, ημερομηνίες, απογραφή, εκκαθάριση, συμπληρωματικές αποφάσεις όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα». Τελικά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός!
Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή. Στην αρχή οι περισσότεροι δεν ήθελαν να υπάρξει απόφαση για λύση της ΔΗΚΕΠΑ.

 Μετά από δυσκολίες και αλλεπάλληλες συνεδριάσεις το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε τη λύση της επιχείρησης. Την πρώτη φορά η απόφαση δεν ήταν γραμμένη σωστά. Ξανά από την αρχή και επιτέλους, την έγραψαν σωστά καιτην έστειλαν στην αποκεντρωμένη διοίκηση. 
Πέρασαν οι μέρες και ξαφνικά λίγο πριν αλλάξει ο γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης, ανέλπιστα, την υπέγραψε και την έστειλε για να δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης. Δεν δημοσιεύτηκε όμως... Δεν είχε γίνει έλεγχος των φακέλων και η διαδικασία θα καθυστερήσει για να γίνει ο έλεγχος!   
Αφού γίνει ο έλεγχος και δημοσιευτεί η απόφαση, δεν έχει γίνει ξεκάθαρο εάν πρέπει να υπογραφεί από τον νέο γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες λύσης. Αυτά τα συναρπαστικά ...και οι άνθρωποι στη γωνία.
 Περιμένουν!