Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Πάει ο παλιός ο χρόνος...


2013 τέλος! Σήμερα επανάληψη: οι αναρτήσεις της χρονιάς που πέρασε και είχαν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.
 Η χρονιά ξεκίνησε με αναρτήσεις για την f1 και τον  "πόλεμο" με την ΕΥΔΑΠ, τις "ιδέες" για επαναλειτουργία της ΔΕΗ, συνεχίστηκε με τις "συνεδριάσεις" στο δημοτικό συμβούλιο και τους "απόντες" δημοτικούς συμβούλους, τα νέα από τις νέες δημοτικές κινήσεις, τα ραδιενεργά απόβλητα στο Σχιστό (ξεχάστηκαν), το κολυμβητήριο (άνοιξε στη μέση της σεζόν και οι εγγραφές δεν είναι οι αναμενόμενες), τις Κοινσέπ που μπήκαν στη ζωή μας, την παρέλαση στη Δραπετσώνα, τη ΝΑΦΘΑ, την ανάπλαση της πρώην βιομηχανικής ζώνης Δραπετσώνας, για την οποία καταγράφηκε ένας ακόμη χρόνος συζητήσεων (20ος χρόνος;), τη ...ΔΗΚΕΠΑ που έκλεισε! Μια μικρή ιστορία δηλαδή!  ...δεν υπήρξε ανάρτηση για την "υπογειοποίηση"! 
Σημαντικά θέματα για την πόλη μας ήταν για μια ακόμα χρονιά η περιπέτεια της ΔΗΚΕΠΑ και βέβαια η  δολοφονία του Π. Φύσσα με τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια που ακολούθησαν, γεγονότα τα οποία ξεπέρασαν τα όρια της μικρής μας πόλης! 
Ακόμα κλείνοντας η χρονιά, αξίζει να σημειωθεί, η σημαντική, πολυεπίπεδη δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, η οποία ξεχώρισε από τις υπηρεσίες του δήμου και πρωτοπορεί καθώς και η αλληλεγγύη των πολιτών που αναπτύσσεται σε κάθε γειτονιά. Αυτά για φέτος...και τώρα, ξανά από την αρχή! Καλή χρονιά!
 Παρακάτω οι αναρτήσεις με τα περισσότερα χτυπήματα και άλλες που διαβάστηκαν!