Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Ο Παντ. Καμάς παρουσίασε πρόγραμμα και 31 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους


Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, πλήθος πολιτών έλαβε μέρος στην παρουσίαση του προγράμματος του Συνδυασμού Κερατσίνι – Δραπετσώνα Αλλάζουμε, με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Κερατσινίου- Δραπετσώνας τον κύριο Παντελή Καμά.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός την συμπαράταξης πέντε εν ενεργεία Δημοτικών Συμβούλων μαζί με τον κύριο Παντελή Καμά, στην εκλογική Προσπάθεια του Οκτωβρίου του έτους 2023. Πρόκειται για τους Βασιλική Δατσέρη, επικεφαλής του Συνδυασμού « Επόμενη Μέρα», Νικόλα Αβραμίδη, που εκλέχθηκε με το Συνδυασμό « Μαζί Μπορούμε», του κυρίου Καμπούρη, Μαρία Αντωνοπούλου , που εκλέχθηκε με το Συνδυασμό « Μαζί Μπορούμε» του Φίλιππου Καμπούρη, ο Ανδρέας Κρεμμύδας, που εκλέχθηκε με το Συνδυασμό Κερατσίνι- Δραπετσώνα « ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», και η Νικολέττα Αλεξανδράκη που εκλέχθηκε με το Συνδυασμό « Επόμενη Μέρα», της Βάνας Δατσέρη. Πλέον υπάρχουν αθροιστικά έξι ( 6) Δημοτικοί Σύμβουλοι μαζί με τον Κύριο Καμά ΠΑΝΤΕΛΗ, στις τάξεις του Συνδυασμού Κερατσίνι- Δραπετσώνα « ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»

Αίσθηση προκάλεσε η υποψηφιότητα Δημήτρη Καρκανοραχάκη. Υπενθυμίζουμε ότι κύριος Καρκανοραχάκης, ιδιοκτήτης της Ταβέρνας Κρητικός, έχει πλούσια εθελοντική δράση, ενισχύοντας συμπολίτες μας που έχουν οικονομικά προβλήματα, διοργανώνοντας με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητά τους διανομές τροφίμων.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκαναν ο Μανώλης Αννέτης ( Ναυπηγός Ερευνητής) , ο οποίος επιμελείται και τη σύνταξη του Προγράμματος, ο Φίλιππος Νέξης, διδακτορικός φοιτητής στο ΕΜΠ , συνεργάτης του Αναπληρωτή Καθηγητή του ΕΜΠ Χάρη Δούκα, ο Μενέλαος Γαρδικιώτης, ( Γεωπόνος Γενικός Γραμματέας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος), και ο Γιώργος Φυρογένης, ιστορικός Αρχαιολόγος που συνείσφερε στις εργασίες Συντήρησης του Πανάγιου Τάφου.
Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση ο Μανώλης Χριστοδουλάκης Μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, Γραμματέας του Τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Λεωνίδας Αθανασιάδης, και ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης την περίοδο του 2006 -2010 Χρήστος Σαλαλές, οι υποψήφιοι Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στην Β Πειραιά, Γιάννης Τσιτούρης, και Βαγγέλης Φώτης, και της Α ΠΕΙΡΑΙΑ Χρυσούλα Ψωμιάδου. Τέλος το παρών έδωσε και ο πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού, Στέφανος Χρήστου
Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Μιλτιάδης Θεόδοτος, και η Επικεφαλής του Συνδυασμού « Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ» Ελένη Δαβγιώτη.
Από τα Πολιτιστικό Σωματεία της πόλης το παρών έδωσαν αντιπροσωπεία της Ένωσης Κρητών Κερατσινίου- Δραπετσώνας το « ΑΡΚΑΔΙ» και της Ένωσης Μανιατών και Φίλων Μάνης η « Μάνη»
Ανακοινώθηκαν και τα πρώτα 31 ονόματα του Ψηφοδελτίου Κερατσίνι Δραπετσώνα «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ»