Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Μια ωραία ιδέα για τα ξύλα από τα κλαδέματα!


Τα δέντρα και κλαδιά που μάζεψε από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια ο Δήμος Γλυφάδας, μετά τη σφοδρή κακοκαιρία θα τα διανείμει στους δημότες.

Τα δέντρα και τα κλαδιά ήδη τεμαχίζονται, με ευθύνη του Δήμου, και θα διανεμηθούν δωρεάν ως ξυλεία στους δημότες και κατοίκους της πόλης, για να ζεστάνουν τα σπίτια τους τις πολλές κρύες ημέρες που έχει ακόμα αυτός ο χειμώνας.
Οι δημότες μπορούν να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του δήμου και στη συνέχεια οι υπηρεσίες του δήμου θα επικοινωνήσουν μαζί του για να παραλάβουν όσα ξύλα χωράνε στο πορτ μπαγκάζ ενός επιβατικού αυτοκινήτου.

Στην ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται ακόμη ότι <Τα ξύλα θα διανέμονται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, αλλά το σχέδιο που βάλαμε μπροστά θα συνεχιστεί, με νέες διανομές, όταν έχουμε επαρκείς ποσότητες από όλα τα κλαδέματα που συγκεντρώνουμε καθημερινά όλη τη Γλυφάδα.
Εγγραφείτε (εδώ) προκειμένου να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας για την παραλαβή Δωρεάν Ξυλείας από χώρο του Δήμου (Ποσότητα για κάθε αίτηση, όση ξυλεία χωράει στο πορτ μπαγκάζ ενός επιβατικού αυτοκινήτου).>