Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στην περιοχή του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

Τράπεζα Χρόνου λειτουργεί στην περιοχή του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 123 & Μοναστηρίου) η οποία παρέχει καθημερινά δωρεάν ασύρματη (wi fi) πρόσβαση στο διαδίκτυο και  καφέ. 
 Η Τράπεζα Χρόνου παρέχει τη δυνατότητα ανταλλαγής αγαθών και υπηρεσιών, σε συγκεκριμένη γεωγραφική ενότητα, μέσω ειδικού συστήματος μονάδων χρόνου. 
 Καλό ακούγεται!
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Ελάτε με τα λάπτοπ σας και σερφάρετε δωρεάν στο διαδίκτυο, απολαμβάνοντας ζεστό ή κρύο καφέ.
 Η Τράπεζα Χρόνου σας παρέχει τη δυνατότητα ανταλλαγής αγαθών και υπηρεσιών, σε συγκεκριμένη γεωγραφική ενότητα, μέσω ειδικού συστήματος μονάδων χρόνου. 
Θέλετε να επωφεληθείτε από μία υπηρεσία δωρεάν προσφέροντας αντίστοιχα μία δική σας;
Θέλετε να ανταλλάξετε ένα αγαθό που δεν χρειάζεστε με κάποιο άλλο που έχετε ανάγκη;
Η Τράπεζα Χρόνου προσφέρει καθημερινά δεκάδες ανταλλαγές υπηρεσιών και αγαθών.
Όλοι μπορούμε να ενισχύσουμε αυτόν τον κοινωνικό τρόπο συναλλαγής ! 
Σας περιμένουμε καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ Δευτέρα έως Παρασκευή. Από τον Όμιλο για την UNESCO Περαιώς και Νήσων, στο πλαίσιο των Δράσεων για την καταπολέμηση της φτώχειας. Η Τράπεζα Χρόνου στηρίζεται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.