Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Κάλεσμα του Π. Καμά: "Με ανοιχτά χαρτιά, και καθαρές θέσεις"


Όλοι ξέρουμε, ότι το 2022, έχει ήδη κάνει εκλογικό ποδαρικό. Οι Δημοτικές του 2023, είναι πλέον κοντά. 
Ο καθένας θα δώσει τη μάχη του, με τα όπλα τα οποία έχει. Οι παλιοί υποψήφιοι, ενδεχομένως νέοι υποψήφιοι. Τη μάχη αυτή θα τη δώσουμε και εμείς με τα δικά μας όπλα.


Με ανοιχτά χαρτιά, και καθαρές θέσεις.
  • Πρώτος στόχος, η τελική διαμόρφωση ενός σχεδίου προγράμματος, το οποίο θα έχει πυξίδα το μέλλον. Θα είναι ολιστικό, θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα της πόλης.
  • Δεύτερος στόχος, σχέδιο προγράμματος, να γίνει σχέδιο δράσης, με τη συμμετοχή του πολίτη. Του πολίτη είτε μάς ψηφίσει είτε όχι. Μόνο αν ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, γίνει κτήμα του Λαού, μπορεί να υλοποιηθεί. Και για να γίνει κτήμα του κάθε πολίτη, θα πρέπει να εξηγηθούν, όχι μόνο τα ωραία λόγια, και οι όμορφοι στόχοι, αλλά και οι δυσκολίες.
  • Τρίτος στόχος: Η διαμόρφωση ενός αξιόμαχου ψηφοδελτίου, το οποίο θα δημιουργήσει την ασφάλεια στον πολίτη, ότι μπορεί να του εμπιστευτεί τη Διοίκηση της πόλης. Ενός ψηφοδελτίου, που η κεντρική του στελέχωση θα παρουσιαστεί, άμεσα στο Λαό της πόλης.
Τη μάχη θα τη δώσουμε με τις αξίες που υπηρετούμε :
Μετριοπάθεια, προγραμματικός λόγος, διαφάνεια, αξιοκρατία, αποτελεσματικότητα. Ερχόμαστε να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε. Να αλλάξουμε και όχι να διαχειριστούμε. Να εκσυγχρονίσουμε και όχι να αναπαλαιώσουμε. Να σεβαστούμε και όχι να διώξουμε. Να αναγνωρίσουμε και όχι να μηδενίσουμε. Να συνθέσουμε και όχι να πολώσουμε.

Το μήνυμά μας, απευθύνεται σε κάθε προοδευτικό πολίτη, όποιο κόμμα και όποια παράταξη και αν ψηφίζει. 
Απευθυνόμαστε στο φιλελεύθερο πολίτη, τον Κεντρώο, το Σοσιαλδημοκράτη, τον Ανανεωτικό Αριστερό, το ανένταχτο Αριστερό, τον Σοσιαλιστή, τον Συντηρητικό Νοικοκύρη, που αντιλαμβάνεται την ανάγκη ύπαρξης ενός σχεδίου, τον Επιχειρηματία, τον εργαζόμενο, τον άνεργο, το νέο και τη νέα. Σε όσους θέλουν να δουν την πόλη τους να αλλάζει, να βρουν ευκαιρία να ζήσουν και να εργαστούν σε αυτήν, να δουν την αξία της περιουσίας τους να ανεβαίνει και όχι να συντρίβεται.
Καλό μας αγώνα